Бременната Риана направи сензация на "Оскарите"

Автор: Ния Прелджич
Коментари (0)
20:16 / 14.03.2023
569
Риана пристигна на килима на "Оскарите", показвайки гордо бременното си коремче. Това бе първата публична поява на звездата на високо ниво след Супербол миналия месец. В рамките на церемониалната вечер суперзвездата се премени в три различни тоалета.

Риана помогна за предефинирането на модата за бременни, обличайки се смело през първата си бременност в изрязани топове и дантелени прозрачни комплекти, предава CNN.

"Когато разбрах, че съм бременна, си помислих: "Няма начин да отида да пазарувам в секцията за бременни“. Съжалявам – прекалено е забавно да се обличам“, каза тя пред Vogue за корицата на списанието през май 2022 г. 

Припомняме, че певицата беше номинирана в категорията за най-добра оригинална песен на 95-ите награди "Оскар“ с песента си "Lift Me Up" от "Black Panther: Wakanda Forever".

За появата си в "Долби Тиътър“ в Лос Анджелис, изпълнителката заложи на черно и кожа, като коремът й се виждаше нежно обвит в прозрачно боди.

По-късно след изпълнението на песента, с която е номинирана, Риана се премени в друг тоалет украсен с кристали, черен сутиен и комплект панталони на цветя със златни акценти. Облеклото й беше специално изработено за нея от известен дизайнер и беше допълнен с черни кожени ръкавици, стигащи до лактите.

 

За третия си външен вид за вечерта Риана облече персонализирано ментово зелено бюстие и подходяща пола от друг световен дизайнер. 

Номинираната й песен, нейният първи сингъл от шест години насам, също спечели одобрение на наградите Златен глобус през януари. И в двете награди тя се изправи срещу Лейди Гага, чиято песен "Hold My Hand“ беше включена в "Top Gun: Maverick“. В крайна сметка наградите "Оскар" и "Златен глобус" отидоха при песента "Naatu Naatu“ от индийския филм "RRR“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас
Цитиридис изглежда като бургаска батка
Днес празнува една от най-обичаните ни актриси


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).