Бронирано такси с картечница на покрива обикаля по улиците на Санкт Петербург

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:51 / 29.12.2014
956
Брониран автомобил с автоматична картечница на покрива обикаля по улиците на Санкт Петербург. Машината, която изглежда доста внушителна, обаче се използва като такси предлага интересна атракция на жителите и гостите на града.

Таксиметрова компания във втория по големина град в Русия - Санкт Петербург предлага необичайна услуга за своите клиенти. Желаещите да разгледат забележителностите на града имат възможност да го направят, возейки се в истинска бронирана машина.

Идеята военна машина да бъде използвана като такси хрумва на директора на компанията Алексей Евенков.

"Бяхме на тиймбилдинг в провинцията и си поръчахме кетъринг. Храната ни бе доставена с подобна бронирана машина. Решихме да си организираме състезание между нея и едно от нашите таксита. Автомобилът се оказа доста бърз въпреки размерите си.", разказва Алексей Евенков - директор на таксиметрова компания.

Според Евенков да се возиш в бронирано такси си има своите предимства. От една страна тази машина е сигурна и защитена от всякакви заплахи. Има и леки неудобства, които най-често се изразяват в трудното качване в таксиметровия автомобил. Компанията обаче получава доста запитвания за това возило и съвсем скоро планира да се сдобие с още няколко такива.

За да не се плашат минувачите по улиците на Санкт Петербург, военната машина е боядисана в червено и на нея има множество надписи такси. Разбира се, автоматичната картечница на покрива на машината е сменена с фалшива, но въпреки това бронираното такси изглежда достатъчно внушително.

Един час разходка в този автомобил по улиците на града струва около 5 хиляди рубли или близо 100 долара.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).