Брус Дикинсън победи рака

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:04 / 17.05.2015
1804
Последните изследвания със скенер на Брус Дикинсън показват, че вокалистът на "Айрън Мейдън" вече се е изчистил от раковите образувания. Това се съобщава на Фейсбук страницата на групата.

"Искам да благодаря на прекрасния медицински екип, който ме лекува в последните месеци и постигна невероятен резултат. Беше трудно за семейството ми и по много причини беше още по-трудно за мен. Искам да изпратя и сърдечни поздрави на нашите фенове за милите им думи и мисли. Силно вярвам в поддържането на позитивно мислене и подкрепата от световното семейство на "Мейдън" означава много за мен. Точно сега се чувствам изключително мотивиран и нямам търпение да се захвана с работата си както обикновено колкото се може по-скоро", заяви самият Брус.

В навечерието на Коледа миналата година на вокалиста беше открит тумор в задната част на езика. Той беше открит рано и веднага беше предприето лечение. Още тогава прогнозите за Дикинсън бяха добри.

От групата също изразяват радостта си от добрата новина. Те уточняват, че въпреки нетърпението на Брус да се захване с работа, до края на годината групата няма да има живи изпълнения. Музикантите ще се съсредоточат върху довършване на студийния си албум. Те благодарят на феновете си за разбирането.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Това растение излъчва неприятна миризма, но има много лечебни сво...
Кирил Терзиев проговори за обвиненията на Гущерова: Не съм я доко...
Наша гимнастичка стана момиче на юни в "Плейбой"
Графа: Трудно преживях смъртта на майка ми, изпаднах в тежка депр...
Елизабет Кравец ще си търси правата в съда
От юли поставят автоматично ограничение на скоростомера във всичк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).