Българка е с най-красивото тяло във Вселената

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
13:10 / 06.01.2015
894
Зашеметяващата блaгоевградчанка Жана Янева е момичето с най-красивото тяло във Вселената. Нашият модел отвя конкуренцията на международния конкурс в Бодрум. В ролята на жури се вживя и руският милиардер Роман Абрамович, който според местните медии наблюдавал шоуто от борда на яхтата си.

Надпреварата "Фотомодел на Вселената" се провеждаше в старинен амфитеатър на брега на морето. Абрамович беше закотвил яхтата си недалеч от брега. 

"На втората вечер дойде при нас и се запознахме", каза Жана, която си тръгна от конкурса не само с титлата, а и с много договори за реклама, пише "Преса".

Припомняме Ви, че преди две години Жана Янева постига друг сериозен успех на модния подиум. Тя представи страната ни на световния конкурс "Мис Вселена", който се държи от Доналд Тръмп. Именно там се е запознала с американския магнат и са си станали особено близки.

Жана разкри, че магнатът никога не е идвал в България и смята в най-скоро време да го направи. В момента тя прави магистратура по бизнес администрация в НБУ.

Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Камила затяга контрола над крал Чарлз
Цъфти българската Роза Дамасцена – можете да си направите домашно...
Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
Мисис Бургас организира благотворителна кампания
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).