Българска актриса е най-добрата на Балканите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:14 / 10.10.2022
599
Българска актриса е най-добрата на Балканите. Звездата от турските сапунени сериали Гюлсим Али, която е родом от Русе, получи изключително престижна награда на церемония в югоизточната ни съседка. Тя успя да се пребори за отличието в изключително конкурентна категория, в която става голямата победителка. Речта си на церемонията тя започва на турски език, но след това казва няколко думи и на български, съобщи "България Днес".

"Искам да благодаря на всичко мои познати и близки, както и на цялото си семейство, които ме подкрепят. Обичам ви много, тази награда е и за вас. Благодаря ви!", заявява прочувствено Али, която едва сдържа сълзите и емоциите си.

По-рано тази година русенката беше избрана да си партнира с любимец №1 на фенките на сериалите - турската мегазвезда Къванч Татлъту, в новата мащабна продукция "Ако кралят загуби".

В края на месец май българката изненадващо напусна сериала "Планина от сърца" - един от трите най-гледани в Турция през последните две години. 27-годишната красавица се превъплъщаваше в образа на Дилек, събирайки голямо зрителско одобрение за играта си и химията съвместно с друга турска звезда - Берк Атан. Затова и мнозина бяха разочаровани, че нашенката слиза от екран. Според турските медии именно новата й изява с Къванч е причината русенката да сложи край на участието си в "Планина от сърца" и вече да е част от снимачния процес на "Ако кралят загуби".

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).