Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Българска челистка Весислава Тодорова прави фурор в мрежата!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:30 / 25.11.2019Коментари (1)1080
Над 9 милиона фенове от цял свят слушат българска челистка! Като сбъдната мечта се развива животът на пловдивчанката Весислава Тодорова, която прави фурор в мрежата с фееричната си и съвършена музика, изсвирена на чело. Започва да се занимава със създаването на видеосъдържание преди 7 г., като идеята й е да показва музикалните си творби. Сама прави аранжиментите си на чело, след което отново сама се учи да работи с камера, да се заснема, да монтира видеа и да ги споделя в интернет.

"Започнах да развивам канала си, но не очаквах, че толкова много хора ще ме слушат. Смятах, че ще си останат само мечти. Невероятно съм щастлива да достигна до тази немислима за мен бройка на гледания, над 9 млн. души. Следващата ми мечта е да достигна до феновете си на живо. Бих искала да поставя концерти на живо. Надявам се и тази ми мечта да се случи в бъдеще. Най-големите ми фенове са в Съединените щати и Латинска Америка. Доста по-малко се слуша моята музика в Европа, а за жалост, в България мисля, че почти никой не е чувал за мен", коментира пред "България днес" Весислава. 

Започва да се занимава с музика на около 7 г., а майка й веднага я записва в музикална паралелка. След това започва да учи в Музикалното училище с виолончело в Пловдив.

"Родителите ми бяха неразделно до мен през всички трудни периоди. Вярвам, че те са основните заподозрени, когато става дума за развитието на кариерата ми", споделя тя. От 6 години българката живее в Абу Даби, където трупа небивал успех. Решава да се премести в Арабските емирства, защото заплащането на концертите е по-високо. Изкарва прехраната си основно чрез събития на живо, частни партита, корпоративни мероприятия. Доходи идват и от музикални платформи като "Спотифай", където има над 35 хил. слушатели месечно. 

Музиката, която Веси прави, е микс от популярна музика и изпълнения от популярни филми. Най-гледаната й музика е филмовата, като най-популярното й парче е от филма "Красавицата и Звярът" с над 3 милиона гледания и песен от "Кръстникът" с над 1,5 милиона слушания. Българката гледа към следващото си предизвикателство - активна концертна дейност, защото иска да е по-близо до феновете си.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.11.2019 г.
+3
 
 
Пък и хубава, бе! Браво на момата!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: