Бургазлийката Гергана Стоянова спечели "Икар"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:40 / 12.05.2021
2944
Чаровната бургаска актриса Гергана Стоянова спечели награда "Икар“ в категория "Дублаж“ за ролите на Елиза и Мария в румънския сериал "Влад“ и всички жени в "Убийство в Ориент експрес“. Кметът Димитър Николов изпрати поздравителен адрес по повод спечелената награда. "Честито отличие. Пожелавам Ви още много успешни филмови проекти. Удоволствие е да Ви гледаме на екран, както и да ни увличате с магнетичния си глас зад кадър в историите на сериала "Влад", се казва в поздравлението.

Гергана Стоянова сподели в социалната мрежа и вълнението си от присъдената награда.

“Обслужвам този глас от много години, но без вдъхновението от проф. Надежда Сейкова и усилията на проф. Диана Борисова, нямаше да е това, което е! И без ролите, които имах честта да озвуча, нямаше да имам шанс да държа "Икар" в ръцете си! Благодаря на колегите, с които си партнирахме във "ВЛАД" и "УБИЙСТВО В ОРИЕНТ ЕКСПРЕС"! На режисьора на дублаж Добрин Добрев за шанса, който ми даде! Благодаря на всички, от Господ горе, до публиката долу! И като споменавам Господ, нека помним – в началото бе словото, не златото! Бих се радвала всички да чуват гласа на българската култура и изкуство, а не просто да се надяват на златни статуетки.“, пише в ФБ пост в страницата си магнетичната д-р Грънчарова от сериала "Откраднат живот“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).