Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Чакат ви само беди и неприятности, облечете ли нещо такова
Автор: Екип Burgas24.bg 13:28 / 30.09.2023Коментари (6)499
©
Всяко едно нещо в този свят си има енергия -  положителна или отрицателна. А когато човек влезе в контакт с тази енергия, отнема част от нея.

На всеки му се е случвало да се чувства изморен, тревожен или агресивен и да не може да си обясни причината. Оказва се, че тя е елементарна и се крие в гардероба ни.

Дрехите са нещо, с което човек влиза в контакт дълго време. А неправилните могат сериозно да му навредят, казва руският екстрасенс и таролог Аделина Блекмън.

Ето от кои неща, по думите на специалистката, е най-добре да се отървете още сега, защото привличат само нещастие:

Износени дрехи

Старите скъсани и неугледни дрехи привличат енергията на бедността и плашат енергията на парите и просперитета. Обличайки такива неща, вие сякаш излъчвате послание към Вселената, че не се нуждаете от успех и финанси, защото така или иначе всичко ви е наред.

Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си!

Умишлено състарените дрехи, които днес се радват на изключителна популярност, за съжаление носят същата негативна енергия.

Преглеждайте редовно гардероба си и се отървете от нещата, които са загубили привлекателния си външен вид. Те не трябва да се използват дори и за домашни дрехи. Трябва да се отървете и от нещата, които по една или друга причина вече не са чифт: Чорапи, обувки, ръкавици, съветва рускинята.

Дрехи от магазини за втора употреба 

Дрехите втора употреба носят енергията на предишните си собственици. Обличайки ги, вие се оказвате подвластни на енергии, които не винаги са положителни, пише Блиц.

Трябва да знаете също така, че дрехите в тези магазини са там, не само защото вече не са модерни или са писнали на някого. Често в тях попадат и неща на починали хора. Купувайки ги и внасяйки ги в дома си, рискувате да попаднете под властта на негативни същества.  

Траурно облекло

Древно поверие гласи, че траурните дрехи не трябва да се носят след края на траура, например да отидете на театър или ресторант с черната рокля, с която сте били на погребението.

Бързо изхвърлете тези неща от гардероба си, мъжете ги ненавиждат!

Някога се е смятало, че най-добре те да се изгорят или подарят, но най-често просто са ги съхранявали в отделен сандък и са ги вадили само ако трябва отново да се ходи на погребение. 

Отрицателна енергия носят и дрехите, с които сте имали негативни преживявания или сте преживели силен стрес. С тях дори и след време ще си спомните неприятния момент и отново ще се потопите в лоши спомени.

Дрехи с принт на хищници   

Хищникът е символ на агресия. Животът му е постоянно напрежение и търсене на жертва. Освен това самият хищник често става жертва. Дрехите с такъв принт носят енергията на нестихващия стрес, а стресът е причина за много болести.

Ако не искате да подлагате здравето си на изпитания, по-добре не носете подобни дрехи. За да привлечете положителната енергия, изберете флорални и растителни щампи, а за да умножите парите в портфейла си, заложете на точките, които също са доста модерни напоследък. 

Дрехи с асиметрична кройка 

Асиметричното облекло е безобидно, но само на пръв поглед!

Тези вещи крадат от енергията и щастието, бързо ги изхвърлете!

Острите ъгли и неправилните линии добавят нервност и опасност, а асиметричната кройка нарушава енергийния баланс в организма.

С тях може да си навлечете непрекъснато неразположение, обостряне на хронични заболявания или повишена заболеваемост.

Подобни дрехи могат и сериозно да объркат обичайния ход на нещата и плановете ви и да доведат до отмяна на куп важни срещи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.10.2023 г.
0
 
 
Представяте ли си постоянно да се съобразяваш с тези неща, ще стане така, че ще си в постоянен стрес. Мисля, че, като изпере една дреха, това е достатъчно.
Aнонимен
на 06.10.2023 г.
Aнонимен
на 06.10.2023 г.
0
 
 
Вярно е ,но когато се изперат енергияна се отмива от водата освен ,ако нама проклятие което е ноправено допълнително и индиведуално.
Aнонимен
на 30.09.2023 г.
0
 
 
Бабините девитини. Всичко е в акъла.
Aнонимен
на 30.09.2023 г.
0
 
 
Пълни глупости. Дълго време работих за богати хора в САЩ и повечето от тях не носиха по различни дрехи от мен. И парите пак им идваха. Всичко зависи от човека. Ако смятате че облеклото ще ви донесе пари лъжете се. Разбира се има случаи в които трябва да сте добре облечен но скромно. Носенето на скъпарски бутикови дрехи скъпи часовници и дрънкулки е типично балканска черта да не кажа ромска.
+1
 
 
Звучи логично, но "кръговата икономика", с все повече дрехи втора употреба, става все по-модерна. Всеки да решава какво да прави, според мен тези пояснения са полезни.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
Гръмна склад за фойерверки край Елин Пелин: Има пострадали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: