Черна прокоба тегне над "Седем часа разлика"!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:31 / 03.05.2017
1921
Черна прокоба тегне над сериала "Седем часа разлика". И другият душманин на мафиота Милото от сериала "Седем часа разлика" издъхна. Ролята на Лука Карлов, бивш генерал от Държавна сигурност, започна актьорът Ангел Георгиев-Ачо, но той изненадващо се спомина между два от сезоните. Затова се наложи да бъде намерен негов заместник и образа му довърши Илия Раев. Така той се срещна с дъщеря си - певицата Алекс Раева, която влезе в ролята на избягалата в Америка Нина Роси, припомня "Телеграф". Раев си отиде на 77-годишна възраст в неделя. 

"Остава завинаги в сърцата ни! Изключителен човек, актьор и директор на театъра в Шумен. Благодарим ти за всичко!", пишат колегите му от САБ. Актьорът боледувал от рак и от години е бил на легло. "Денят е тъжен, когато приятел загуби близък човек! Алекс Раева, прегръщам те с подкрепа и обич!", написа певицата Мариана Попова в социалната мрежа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).