Cine Grand отвори нов мултиплекс в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:08 / 28.04.2014
1433
4 месеца след отварянето на първото си кино в София, Cine Grand отвори второ кино у нас - в морския ни град Бургас. Официалното откриване се състоя на 25-и април, в развлекателен търговски център Strand. Сред гостите бяха уважавани общински съветници, местни бизнесмени, приятели и партньори на Cine Grand, както и представителина местните медии.

Всички гости на откриването имаха възможността да се насладят на актьорското превъплъщение на Джони Деп в специалната прожекция на премиерния кинохит "Превъзходство". Филмът, режисьорски дебют на талантливия кинематографист - оператора, заснел филми като "Мементо", "Черният рицар" и "Генезис", Уоли Фистър, е само едно от хитовите заглавя в програмата на Cine Grand Бургас за тази седмица.

За своите зрители, Cine Grand Бургас има специална промоция - два билета на цената на един. Зрителите могат да гледат премиерните филми "Престъпно предградие" ( последния филм с участието на актьора Пол Уокър), "Отмъщение по женски" с Камерън Диас, както и блокбастерите "Невероятният Спайдър-мен 2" и "Завръщането на първия отмъстител". Киното предлага и любопитни предложения за най-малките зрители, сред които анимациите: "Замръзналото кралство", "Рио 2" и "Крадци на ядки".

Разположен в развлекателния търговски център Strand Burgas, вторият мултиплекс от веригата Cine Grand предлага гледане на кино в 8 зали, всяка от които оборудвана с 3D цифрова система за кинопоказ за уникално 3D изживяване по време на гледането.

Cine Grand има амбицията да бъде едно от най-достъпните кина в града, с цени на билетите от 3 до 11 лева. За децата, новото кино има още изненади със специални прожекции всеки ден и възможност за организиране на празненства за рожден ден.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).