Цитиридис и Димитър Бербатов - неочаквано добра комбинация

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:35 / 21.09.2023
475
В петък вечер в "Шоуто на Николаос Цитиридис“ - в 22:00 ч. по bTV, се очертава да бъде повече от горещо, защото в студиото ще блесне не кой да е, а самият Димитър Бербатов. Неговото завръщане се очаква с трепетно вълнение и нетърпение от водещия, зрителите и целия екип, особено след изключителното му и запомнящо се гостуване в шоуто, в началото на миналия сезон.

Бербатов ще влезе в студиото с Владимир Ампов-Графа. Броени дни преди големия му концерт на националния стадион "Васил Левски“, обичаният изпълнител ще бъде предизвикан от водещия на шоуто, за да го видим в неочаквано забавна светлина.

Освен Бербатов и Графа, още видни гости ще се "изправят“ пред Николаос, като в най-новата постановка "Хага“ в Народния театър "Иван Вазов“. Това са режисьорът на спектакъла Галин Стоев и актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева, които са част от актьорския състав на сцената.

Новото издание на играта "Двойка или не“, в която участниците са зрители и се опитват да излъжат водещия, дали са заедно или не, ще бъде със специалното участие на поп фолк певицата Диона. Тя ще бъде в ролята на звезден разследващ гост, заедно с Николаос.

В петък вечер ще се изясни и един много важен въпрос: защо бендът на шоуто стачкува? Дали отговорът му ще е задоволителен за водещия или пък е възможно и той няма да се присъедини към стачката на колегите си – ще стане явно само в петък, точно в 22:00 ч. по bTV.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5275):
11.05.2024 Обвиниха сексапилен турски актьор в арогантност и егоизъм
11.05.2024 Емо Къртицата захапа чалгаджийките: Раждат по едно детенце и оно е много грозно, завалията. То какво е виновно, че майка му е с 330 корекции?
11.05.2024 Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, ме е нарекла "гадняр"
11.05.2024 Финалът на "Евровизия" 2024: Нидерландският участник е дисквалифициран
11.05.2024 Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
11.05.2024 Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Още новини от Любопитни новини:
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
Най-странното правило, което всички жени в кралското семейство тр...
Това е летището, което никога не е губило багаж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).