Цветанка Ризова: Това е изумително!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:59 / 16.08.2022
1186
Водещата Цветанка Ризова не се е омъжила. Много БГ таблоиди побързаха да тиражират новината, че журналистката се е разписала в гражданското със своя избраник - столичния адвокат Красимир Недев. "Младоженците" били толкова дискретни, че не поканили нито един роднина и приятел на церемонията и дори не полели щастливото събитие.

Тази тайнственост накара близки до водещата на "Лице в лице" и нейния приятел да коментират, че е невъзможно Ризова и Недев да са сключили брак, без изобщо да споменат за това. За повечето от тях новината за "тайната женитба" е фейк. "Ще се радваме много да се оженят наистина, но още не са вдигнали сватба", категорични са стари приятели на Цветанка Ризова.

Наскоро телевизионерката и любимият й мъж се върнали от почивка в Гърция, но това определено не е било "сватбено пътешествие", сигурни са техни познати. Преди да заминат на море в южната ни съседка, двамата релаксирали в малък, но изискан хотел в Боженци. Красимир Недев даже публикува снимки от култови местности край старопланинското селище, където планирали някой ден да си купят къща.

Водещата на "Лице в лице" и юристът от години са много близки с естрадната звезда Васил Найденов. "Звучи като научна фантастика да сключат брак, без Васил Найденов да им бъде кум, още повече че и Цветанка, и Красимир са споменавали, че ако се оженят, ще поканят Кеца да им кумува", твърдят колеги на Ризова.

Самият певец призна, че е чест гост на Цветанка в апартамента й в централен район на София, в който живее и нейният любим. Найденов е впечатлен от домакинските умения на приятелката си, която се справяла чудесно в кухнята и с лекота създавала топла атмосфера и уют за своите гости. "Зад строгата й външност се крие купонджийка по душа, която обожава музиката", споделят общи приятели на Ризова и Недев.

Избраникът на телевизионерката пък бил не просто меломан, а "скрит музикален талант с огромен гласов потенциал", издават столични юристи. Музиката го сближила с най-големите имена в българската естрада, а с някои от тях дори имал възможност да пее на една сцена.

Водещата на "Лице в лице" и адвокатът не носят и годежни пръстени, става ясно от техни снимки. Ризова отскоро е с фино бижу на пръста си, което обаче нямало отношение към официално обвързване.

Двамата влюбени са запазили прекрасни отношения с предишните си брачни партньори. Цветанка Ризова бе омъжена за бизнесмена в сферата на телекомуникациите Анатоли Георгиев, от когото има син Георги, а Красимир Недев редовно помества в социалката си фотоси на своите пораснали деца.

За "България Днес" Цветанка Ризова каза: "Това е изумително! Някой да се интересува от моя личен живот?! Нали разбирате, че никога няма да коментирам нищо от него!", категорична бе тв водещата.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).