Цвети Стоянова: Предстои ми да измина дълъг път

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:53 / 20.07.2022
789
Грацията призна преди два месеца, че има нужда да свали близо 20 кг. Колкото и невероятно да звучи, Цвети наистина е качила доста в последно време и никак не беше доволна от това. Бившата гимнастичка взе мерки и заедно със своите 31 хил. последователи в Инстаграм започва да спазва хранителен режим и да тренира по няколко пъти на ден.

"След завършването на 30-дневното предизвикателство, което споделих с вас, резултатът е общо 11 свалени килограма! За мен това е едва началото", това сподели Цвети, като уточни, че в никакъв случай това не е краят на тренировъчния й план.

Грацията дължи бързите и качествени резултати на "вълшебна отвара", която пие всяка сутрин на гладно. Какво точно Цвети слага в чашата, не е ясно, но по думите й 9 от свалените килограми са паднали благодарение на режима на хранене и тренировки, който сама създава. Цвети разкрива, че фитнесът често отсъства от дневните й ангажименти, но въпреки това успява да постигне желаните резултати. Красавицата, която преди 6 г. оцеля като по чудо след падане от 6-ия етаж на жилищната сграда, в която живее, показа снимки от кантара. Стоянова в момента е 51 кг. Желанието й е да свали поне още 6-7, докато стигне до заветната цифра.

Влизането във форма се оказа не лека задача за красавицата. След злополуката, която претърпя, Цветелина Стоянова премина през редица тежки операции, продължителна рехабилитация и куп емоционални моменти. Инцидентът, при който едва оживя, сложи край на спортната й кариера. Години по-късно Цвети успява да събере сили и да извади отново спортния си характер. Изготвя сама подходящ режим на хранене и тренировки и всеки ден пуска видеа в мрежата, с които да стимулира освен себе си и всичките си последователи, които имат нужда от нещо подобно, съобщава "България днес".

Последната тренировка, която Цвети прави онлайн заедно с феновете си, се оказва доста емоционална за нея.

"Честно да ви призная, ми е малко развълнувано, не очаквах. Благодаря, че споделихте този период с мен. Благодаря на хората, които правиха с мен тренировките. Всички от тях ми пишат, че имат резултати. Надявам се да сме се забавлявали, не само да сме тренирали. Ще продължа да качвам клипчета с идеи за менюта. Това за мен е само началото. Предстои ми да измина дълъг път, по който съм тръгнала. Дай Боже бързо да стигна до тях", това сподели Цвети в емоционално видеообръщение в началото на последната тренировка на живо, която проведе в Инстаграм.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).