Цвети от "Фермата" 7 показа колко красива булка е

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:22 / 11.11.2022
1227
Цвети Лозанова, участничка във "Фермата" 7, се омъжва днес за своя любим Ивайло.

"Много съм щастлива! В момента пътуваме към църквата“ – сподели по телефона екзалтираната булка за LadyZone.bg. На днешния 11 ноември църквата почита свети Мина – закрилник на пътниците, странниците и пътешествениците.

Цвети и Ивайло се сгодиха на 16 юли по време на самолетен полет от Бургас до Катовице, пилотиран от самия него. Цвети е работила като стюардеса, а Ивайло е командир на Airbus 320, така че годежът високо в небето бе естествено развитие на тяхната връзка.

"Иво пусна в салона на самолета песента на Рамацоти Un'Altra Te, след което излезе от кабината и помоли 180-те пътници да снимат с телефоните това, което ще се случи“ – разказа Цвети.

"Такава емоция не съм изпитвала! Беше невероятно, всички ръкопляскаха“ – сподели Цвети. По-късно двамата отпразнуват годежа си в чудесен, панорамен ресторант в Катовице, Полша.

"С Иво се познаваме от 2018 г. През април миналата година се разделихме. Чувахме се и запазихме добри отношения, но не се виждахме. Ако сме допускали някакви грешки в отношенията си, моите със сигурност са повече“ – призна Цвети.

 

Докато е във "Фермата“, тя разбира, че Иво се интересува от нея по много интересен начин. Получава нужните й дрехи в куфар, който веднага разпознава – неговия. Освен това вътре намира онзи модел четки за зъби, които двамата са си купували преди пътувания.

"Отношенията ни са сериозни, двамата израснахме и вече ни е време да помислим за друг етап във връзката ни. Благодарна съм на Иво, че ми прости грешките. Няма да намеря човек, който да ме обича повече от него“ – сподели ни Цвети през януари.

"На първо място любовта е приятелство. Благодаря, че не ме остави в нито един момент, дори и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато летя застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме заедно, падахме много, нямахме нищо и все пак имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, защото всеки ден е магия!“ – написа в Инстаграм 27-годишната дама в първите дни на 2022 г.

В началото на септември Цвети и Иво споделиха пред bTV, че след сватбата планират да пътуват до някоя източна държава – Индонезия, Тайланд, Камбоджа или Виетнам.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Сестрата на Маги от "Ергенът" - невероятна красавица
Стефанка Митева за японските анимации: Митовете и легендите оживя...
Ергенката Валерия потъна в скръб заради загуба
Росица Кирилова замина сама за Виетнам
Помните ли я? "Ледената кралица" Асдис Ран може да стане президен...
Една от най-големите столици в света потъва


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).