Цвети от Hell's kitchen го закъса за бала

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:38 / 16.05.2023
1039
"Сготвих вкъщи заек по ловджийски и тати каза, че е по-добър от този на мама“, споделя абитуриентката от Враца

Цветомира е най-младият и определено най-забавният участник в пети сезон на "Хелс Китчън“. 18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град, пише Минаха години.

Амбицията й е един ден да има собствен ресторант и да стане милионерка. В краен случай – да се омъжи за милионер. Девойката спечели симпатиите на зрителите със своето непринудено поведение и забавни моменти в кухнята, а след един от епизодите цялото й семейство развълнува зрителите на Нова телевизия.

Отборът на младите гостува в дома на Цвети във Враца, където бяха посрещнати от майката и бащата на ученичката – Мариан и Донка.

Донка показа, че е страхотен кулинар и се представи с любимите ястия на дъщеря си – домашна питка и сарми с пържоли, а за десерт и бисквитена торта. Родителите на Цвети се пошегуваха, че най-важното нещо на трапезата е "огнената вода“ – домашната ракия, която двамата приготвят.

"Дано съотборниците на Цветка да пият“, пошегува се баща й.

Майката на Цвети сподели, че любовта към готвенето идва от нея. А първата й сготвена супа била, когато Цвети е едва в 4-ти клас. Донка разкри още, че бабата на Цвети също е много добър готвач и явно страстта към добре приготвената храна се предава по наследство.

Всъщност майката на Цвети я накарала да участва в състезанието. По телевизията вървяла реклама за предаването и тя й казала да се запише, но Цвети отвърнала, че там ходят професионални готвачи от чужбина, но майка й я убедила, че търсят и "хоби готвачи“. Съгласила се, но била сигурна, че никой няма да я извика. Когато й се обадили за първото прослушване, Цвети била в училище. Имала колебания дали да отиде, но в крайна сметка го направила. На вторите проби готвили пъдпъдък. Тя се притеснила много, защото нямала опит с такава птица дотогава. Решила да я комбинира с репички и мус от авокадо – все неща, които правила в училище.

Цвети, която напусна състезанието, сподели, че конкурентите й са станали като семейство и много плакала за това, че се разделя с тях. След като се прибрала, показала първо на семейството си какво е научила. Направила заек по ловджийски и баща й казал, че е по-добър от този на майка й. Научила е много техники и сега ги прилага.

За предстоящия си бал чаровната девойка няма кавалер, но вече знае каква ще е роклята й, която ще бъде розова, украсена с камъни и пера.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Асен Блатечки разкри къде е бил на Великден
Лечебните свойства на слузта от охлюв са били известни още на Хип...
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти
Не търсете тези думи в Google
Зрители за двойка в "Един за друг": Време е да си ходят!
Чудесни новини за някои зодии днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).