Д-р Енчев и Теди Велинова се появиха заедно в Пловдив за празниците

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:08 / 26.12.2022
1328
Д-р Енчев и Теди Велинова се появиха заедно за празниците. Въпреки че от няколко години са разделени, интериорната дизайнерка, която се изявява и като модел, и пластичният хирург на звездите запазиха приятелски отношения. Двойката има две деца, които прекарват много време и с двамата си родители, а по празници цялата фамилия се събира, за да празнува заедно. Така е и през последните дни, когато си направиха специална коледна фотосесия на която показаха порасналите си наследници.

Малките Филип и София вече са пораснали, а Теди Велинова изглежда все така зашеметяваща. Екс двойката обаче е запазила не само приятелските отношения помежду си, а и умението да се обличат в тон. С което бяха известни като една от най-стилните и хармонични двойки в светските среди. Специално за случая Теди избра да позира с рокля в цвят бордо и сини карирани обувки, а д-р Енчев заложи на карирано сако, дънки и обувки в цвят бордо, пише сайтът клюки.нет. Фотосесията се състоя в семейния дом на хирурга край Пловдив, а малките Филип и София бяха не по-малко елегантни от родителите си.

Що се отнася до личния им живот и очакванията на мнозина, че светската двойка ще се събере отново, това е малко вероятно. В шоу средите се говори, че докторът има нова връзка, която обаче избягва да афишира, а Теди се е отдала на децата си. И двамата обаче държат личния си живот зад закрити врати, показвайки семейството само от време на време и то само на снимки.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).