Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Денят ще е необикновен за представителите на една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:48 / 08.03.2019Коментари (0)2800
©
Хороскоп за днес, 8 март:

Овен

Не е изключено да дадете повод на любимия си човек да ви ревнува. Предстоят ви срещи с необикновени хора, отличаващи се със своеобразното си отношение към живота, странни идеи и на пръв поглед, недостижими цели. Полученото при тези срещи може да се окаже полезно за вас и семейството ви. Този ден е добър за контакти с чужденци и чуждестранни фирми, а също за сключването на договори с чуждестранни партньори. Сделките с пари са успешни.

Телец

Вие вървите направо към целта, без да губите напразно времето си, избягвайки извънредната работа и празните разговори. Не отклонявайте предложението малко да припечелите. Днес може да държите чувствата си под контрол. Възможен е важен телефонен разговор, касаещ близки хора.

Близнаци

Що се отнася до сърдечните ви дела, е възможно да преживеете доста разочарования и тъга, но те няма да вгорчат и ожесточат вашето сърце. Не сте привързани към семейството и затова в личния си живот можете да се сблъскате с неуспехи. Близнаците с много превъзхождат околните в интелектуално отношение, те имат необикновен начин на мислене, богато вдъхновение, надареност в областта на изкуството или ораторско майсторство, склонност към самоусъвършенстване. Не сте зависими от парите, затова правите повече за благото на близките си, отколкото за себе си.

Рак

Не е изключено любовната лодка на много Раци да се разбие в първото препятствие. Ако в брака ви е възникнало напрежение, то втората половина на деня е подходящо време за неговото отстраняване. Отношенията ви с колегите са малко напрегнати, за което по-скоро сте виновни вие, тъй като твърде силно им натрапвате волята си и смятате, че сте прави само вие. Стараете се да върнете дълга си при първата възможност и тя скоро се появява, тъй като никак не ви се нрави да бъдете длъжник някому.

Лъв

Днес Лъвовете са надарени с жив, енергичен ум, честолюбие, целеустременост и с това покоряват любимия човек. Младоженците се сблъскват с битови трудности, които проверяват техните отношения. Много Лъвове се проявяват като спокойни, целеустремени, разсъдителни хора, които малко говорят, но много правят. Материалните блага малко ви интересуват, само като средство за съществуване.

Дева

Не се опитвайте да се противопоставите на възобновяването на сърдечните отношения. Не пришпорвайте събитията – всичко може да се измени в последния момент. Може да сте въвлечени в ненужни контакти или съмнителни делови връзки, които няма да донесат нищо друго освен проблеми и разочарования. Препоръчва ви се да проявите пестеливост, тъй като ви очаква нестабилност.

Везни

Възможно е неочаквани новини за любимия човек да ви изкарат от равновесие, разваляйки настроението и самочувствието ви. Възможни са недоразумения, заяждания и противопоставяне. Отношението на Везните към близките се отличава с неоправдана рязкост и дори грубост. Днес сте способни на авантюри и рисковани начинания. Може да почувствате у себе си сили да измените хода на настъпващите събития, да се намесвате във всичко и да давате съвети. Избягвайте излишеството във всичко.

Скорпион

Влюбените Скорпиони са способни да изменят своето поведение и дори външния си облик. В своите победи и успехи не забравяйте за близките си, които през цялото време са ви поддържали. Успешен ден за сполучливото завършване на започнатите дела, планирането и началото на нов кръг в дейността.

Стрелец

Може да се появи голяма увереност в собствените си сили и съответно, възможност да изразите чувствата си. Преливащата от вас енергия може да всели радост и оптимизъм в околните. Независимо от всичко, звездите ви препоръчват да поддържате инициативата и активността в работата си, за да се обърне ходът на събитията във ваша полза. Може да ви се наложи да трупате парите бавно, а поради неподходящи роднини и близки често да чувствате че парите ви се изплъзват.

Козирог

Възможно е да изпитвате раздразнение и обида. Увеличава се противопоставянето между вас и околния свят. На мнозина от представителите на този знак чувството за справедливост може да измени. Претенциите им към околните едва ли са обосновани. Днес са възможни провали в работата, въпреки, че мнозина от вас се отличават с дълбоко чувство на отговорност, любов към реда и прилежание. Няма да е зле, ако намерите едномишленици и покровители, поддържащи вашите начинания.

Водолей

Бъдете внимателни с новите познати, които напоследък са се появили край вас. Общуването с тях може да ви постави в изключително неловко положение. Препоръчва ви се да проявите тактичен подход при решаването на семеен въпрос. Незавършените дела и неустойчивото обществено-политическо положение може да доведат до неприятности за Водолеите-чиновници и ръководители. Не взимайте пари на заем, а преминете на режим на икономии.

Риби

Емоционалният ви и интимен живот може да бъде достатъчно наситен. Препоръчва ви се колективен труд, физическо натоварване и изпълнение на домашните дейности. Работещите в детски, спортни и рекламни учреждения или свързаните с общественото хранене, организацията на развлечения, изложбите-базари и аукционите ги очаква много плодотворен и доходен период. Старайте се във всичко да спазвате законите, бъдете внимателни, подписвайки делови и други документи.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: