Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Денят ще е пълен с емоции за една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 17.06.2021Коментари (0)3033
©
Дневен хороскоп за 17.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Във върховата си форма сте на вашето работно място, въпреки ретроградния Меркурий. Всички начинания ви носят положителни резултати. Деловите разговори са успешни, ако сте си поставили ясна цел. Премълчавайте, не спорете и изслушвайте събеседника си, дори и да не очаквате крайни решения. Пътуванията ви носят очакваните резултати. Принадлежите със сърцето си на любимите си много повече от очакванията ви. Разправия ви е притеснила и уплашила. Променете поведението си. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

ТЕЛЕЦ

Радвате се на успех, който жънете на работното място, но нека радостта ви не бъде помрачена от изоставането на текущите ви задачи заради нежелание да се съобразите с изискванията на ретроградния Меркурий. Вашите колеги ви подкрепят в начинанията. Обмислете професионалните промени, планирани за следващата седмица. Анализът на ставащото в деловите ви отношения, ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не насилвайте половинката си за интимни изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Сутринта може да се сблъскате с проблеми, заради неуредици от партньори с които работите, свързани с доставките във вашия магазин, ако се занимавате с търговия. Бъдете отговорни, за да избегнете загубите и неочакваните трудности. Не рискувайте, особено при все още ретроградното движение на Меркурий. Денят е особено благоприятен за заетите с творческа професия. Проблемите в семейството ще ви попречат и на работното място, ако не ги изясните още сутринта Интимната ви половинка се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

РАК

Създавате конфликти на работното място, само защото сте ядосани на близките си от сутринта, но е по-добре да надмогнете лошото си настроение, защото ретроградния Меркурий ще ви създаде още проблеми. Следобед се заемете с обичайните си професионални задължения. Не се вживявайте в личните си проблеми. Нерешени служебни проблеми също непрекъснато ви напомнят за себе си и ви подтикват към решителни действия. Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на служебните си задачи. Помолете за помощ вашите колеги, без да се притеснявате, че може да ви откажат. Въпреки желанието ви да сте стабилни ще се наложи да се занимавате с конфликти в семейството, подтикнати и от ретроградното движение на Меркурий. Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми. 

ДЕВА

Успехът съпътства занимаващи се с творчески професии. Не обвинявайте Съдбата си, ако замисленото от вас не носи очакваните резултати, особено ако сте се противопоставили на ретроградния Меркурий. Имате възможност да блеснете с неподозирани способности. Очаквайте появата на преодолими трудности и странно и необяснимо недоброжелателно отношение от страна на ваш колега. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка. 

 ВЕЗНИ

Неочаквана новина ще промени плановете ви за деня. Сключените договори за сделки обещават добри приходи, ако сте ги уговорили предишните дни и сега само ги подписвате. Възможни са конфликти с партньорите ви, провокирани и от ретроградния Меркурий. На работното място се постарайте да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех и признание. Сериозни са и проблемите ви в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори. 

СКОРПИОН

Не планирайте важни делови срещи, за да не се провалите. Не споделяйте плановете си за деня, нито целите си.  Очаквайте приходи, въпреки ретроградния Меркурий, които са достатъчни, за да сте спокойни през следващите седмици. Неприятели дебнат около вас, за да ви навредят, защото отново сте прекалили със самохвалството си. Бъдете предпазливи. Избягвайте нови запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е неблагоприятен за занимаващите се с търговия. Ще се сблъскат с проблеми, финансови загуби и трудности, ако решат да рискуват и да измамят някого. След това трудно ще се възстановят от стреса и от загубата на пари. Заетите в различни от търговия професионални области ще жънат успех, ако не се оставят във властта на емоцията. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си хора. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение са интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото и създайте хармония в отношенията си. Имате възможност да осъществите нови делови срещи и запознанства, но внимателни заради все още ретроградния Меркурий. Ще имате успех в професионално отношение. Уговорете  разговорите с познати работещи във финансови институции и подгответе за подпис нужните документи. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачната или интимната си половинка и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове, особено ако имате до себе си страстен Телец.

ВОДОЛЕЙ

Емоцията ще ви връхлети още в ранните часове на деня, но е във ваша власт да я овладеете, защото си вредите на работата. Притеснени сте от личните си грижи и нямате желание да се заемете със задачите си. Неуспехите си със сигурност ще предизвикате сами, ако заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Не се поддавайте на примамливо предложение. Давайки прибързан отговор ще останете излъгани. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимите си хора. Пригответе приятна изненада, романтична обстановка и обградете с обич интимната си половинка, за да се отдадете на пълноценен секс.

РИБИ

Днес сте напрегнати и уморени. Отложете планираните делови срещи и разговори, защото Меркурий е все още ретрограден и ви носи неочакваности. Търпеливо приемайте неприятностите, за да не ви доведат до ненавременно и безпричинно отчаяние, за което нямате повод. Приемете предложение за пътуване и делова среща в чужбина, което трябва да осъществите в близките дни. Избегнете разправиите в семейството. Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца  може да се появи мечтаното дете.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
Бомби в училищата
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: