Десетки бургазлии станаха част от заснемането на филма "Голата истина за група "Жигули“

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
10:49 / 07.08.2020
1670
Музика, настроение и среща с обичани актьори донесоха снимките на най-новия игрален български филм на режисьора Виктор Божинов "Голата истина за група "Жигули", който се снима в Бургас.

Масовата сцена, в която герои станаха и десетки бургазлии, бе заснета на Морска гара. Там на сцената на живо свириха актьорите в продукцията Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев - Геро, Ирини Жамбонас и Лилия Маравиля, съобщиха от Община Бургас.

"Голата истина за група "Жигули" се снима в Бургас и в нея ще бъдат показани емблематични места от морския град. Лентата разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност. Един ден всичко това се променя. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе "Жигули" отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество комични обрати.

Заснемането на продукцията се осъществява с подкрепата на Община Бургас, която осигурява средства за нейната реализация. Освен за този филм, в Бургас ще бъдат заснети още няколко филмови продукции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето
Картина на Караваджо, която за малко не бе продадена за 1500 евро...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Нана с апетитно предложение за завръщане в "Съдебен спор"
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).