Деси Цонев призна грях

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:32 / 28.08.2022
690
Деси Цонева, която е на семейна почивка на родното Черноморие, секна тези дни ескалацията на последните слухове с кратко съобщение в инстаграм: "Само минавам да кажа, че не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено". Бившата репортерка в предаването "На кафе" по Нова тв бе провокирана от набиращата скорост нова клюка по свой адрес. А именно, че е бременна и въпреки това си позволява алкохолни напитки. 

Деси се задоволи само с отричането на новите слухове, но не влезе в разяснения дали с мъжът й – издателят Явор Стефанов, планират второ общо дете. Двамата имат дъщеря Димана-Бианка. Деси има и син Янчо от предишния си брак с Янчо Таков-младши, а Явор Стефанов – две пораснали дъщери от бившата си жена. С тях Деси е в прекрасни отношения. Макар че и за това се лансираха съмнения още в началото на връзката на бившата репортерка с издателя преди 5 години.

През юни, дни след като празнуваха годишнина от първата си среща, съпрузите имаха друг повод за тържество. Деси сподели в инстаграм снимка с доведената си дъщеря Андреа от абитуриентския й бал: "Честито завършване, прекрасна Андреа! Обичам те! Попътен вятър и късмет желая да имаш". С това бившата репортерка даде да се разбере, че е приятелка с дъщерите на мъжа си.

На 8 юли пък Деси и Явор Стефанов празнуваха 3 години брак. Любовта им е от пръв поглед. Запознали на 3 юни 2017 г. в Гърция в обща компания. "След като баща ми почина, искахме малко да сменим атмосферата", споделяла е Деси. Баща й – телевизионерът Димитър Цонев, почина на 23 август, 2016 г. вследствие на масивен инсулт.

Следващото лято, Деси отишла със сина си Янчо в южната ни съседка по покана на майка си Марияна. Компанията, към която Деси, синът й и майка й се присъединили в Гърция, не им била съвсем позната, но все пак преценили, че ще смяната на обстановката ще им се отрази добре. Явор Стефанов се оказал в същата компания. Той се бе развел преди година и половина, споделяла е Деси, с което е туширала друг слух, а именно, че връзката им е оказала влияние за промяната в семейния му статус, припомня HotArena.

И двамата вече били свободни – Деси се раздела с Янчо Таков-младши още през 2011 г. след две години и 4 месеца брак. Още първата вечер от почивката в Гърция, когато се озовали в една компания, Деси и Явор не можели да свалят очи един от друг. В заведението, в което седнали, имало телевизор, така че футболните фенове можели да следят мач с ФК "Интер".

Деси, която е страстен привърженик на отбора, веднага проявила интерес, което станало повод да размени реплики с Явор Стефанов. "Заговорихме се за футбол. Метна ми няколко секси погледа. Станахме от масата, той ме хвана за ръка и не ме е пускал от тогава", разказвала е Деси Цонева.

Двамата се женят на 6 юли 2019 г. Подписват само в присъствието на кумовете – кулинарят шеф Иван Манчев, който е най-добър приятел на младоженеца, и една от най-добрите приятелки на булката – Марко. На сватбата Деси вече е бременна в шестия месец с дъщеря си Бианка-Димана.

"Имаме 19 години разлика, което казват, че било кармична връзка. Точно толкова време изминавал един кармичен цикъл и едва ли не аз съм родена за него", споделяла е Деси Цонева за любовта си с Явор Стефанов.

Доскоро бившата репортерка търпеше периодични злобни или иронични подмятания в социалната мрежа към снимките с мъжа й по повод разликата във възрастта им. Деси не винаги е подминавала коментарите с мълчание. В един от случаите тя отвърна с: "Тихо! Селянки, марш обратно в панелката!". Визирала бабите, които седят пред блоковете и обсъждат всеки, който мине покрай тях.

"Не съм визирала "селянки" като хора от провинцията, а манталитет и точно това махленско поведение да седиш и обсъждаш другите, без гледаш ти какъв си. В крайна сметка моят съпруг си е мой съпруг. Голяма работа, че имаме по-голяма разлика", казвала е Деси. Допълвала е, че това не е първата й връзка с възрастова разлика. Било й по-интересно да общува с по-големи мъже от нея.

Деси отдавна секна евентуални очаквания, че ще стане кротка съпруга: "Мъжете на такива си хващат любовници, никой не може да ми бъде цензура". Тя спазва обещанието си. Продължава да изненадва приятели и последователи в социалната мрежа с лудории, като например, да се снима върху кола, да танцува и пее. Снимките по бански пък са ежедневие всяко лято, понякога и извън сезона, според зависи дали с Явор са посетили поредната екзотична дестинация. Доста често Деси се снима и с алкохолна напитка в ръка. Тъкмо покрай такива кадри скорошният слух, че е бременна, бе гарниран с допълнението, че въпреки това си позволява алкохол. Затова в откровението, че не е бременна, тя вмъкна уточнението, че "порка умерено". Вероятно само отбрани напитки.

Освен доста рецепти за кулинарни шедьоври, които също често споделя, тя знае и доста такива за коктейли. Научила ги в рамките на година, когато работела в предаването "Жените говорят" по ТВ 7. Тогава Деси бе сред водещите на отделните сегменти в предаването, като задачата й бе да посреща гости на бара и да си говори с тях, докато забърква коктейл. "За една година научих толкова коктейли, че мога да стана барманка", казвала е Деси.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата
Замириса й на лято
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...
Как да се съхраняват правилно лимоните вкъщи?
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).