Деси Плевнелиева разкри защо е в Хелс Китчън

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:07 / 02.03.2023
11966
Влязох в предаването "Хел Китчън" с единствената идея да популяризирам каузата на УНИЦЕФ като лице на Нова тв и като майка, тъй като винаги ми е била близка благотворителността. Веднага се отзовах на поканата на продуцента Витомир Саръиванов, тъй като в благотворителния сезон на "Като две капки вода" не пожелах да вляза, защото не мога да пея." Това каза пред вестника ни красивата жена до президента Росен Плевнелиев - Десислава Плевнелиева.

"Реших, че да се даде гласност за деца, на които искаме да помогнем, е много по-лесно в това предаване, отколкото когато говориш за проблемите сериозно. Излязох от зоната си на комфорт и не съжалявам, предизвикателство е да участваш в този сезон", с усмивка сподели Деси.

След като взе интервю от представителката на УНИЦЕФ за България Кристина де Бройн, Плевнелиева решила да се включва във всички действия на УНИЦЕФ. "Събудих интереса на хората и се надявам да постигнем всички успех", сподели красавицата.

 Въпреки че е жена на президент, Деси обича да готви всеки ден за любимия си и семейството. "И двамата обожаваме гръцката кухня. Той обича много и тестените изделия - баници, палачинки. Когато мога, точа кори, но невинаги имам време. Все пак готвя за всички, като се съобразявам кой какво обича и какво не", каза Деси.

Въпреки че вече е показала уменията си в два броя на "Черешката на тортата", журналистката е научила много от шеф Виктор Ангелов. "Наистина е така. Самото шоу "Хел Китчън" е голямо предизвикателство, с много неща се сблъсках за първи път и ми е много интересно", похвали се още Деси.

Относно християнските пости, които текат в момента, Плевнелиева обясни, че няма достатъчно воля, но би искала да се пробва един ден и в това. "Постила съм по две седмици, но предвид забързаното ни ежедневие ми е трудно да продължа повече време", казва бившата синоптичка номер 1 в Нова тв.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).