Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Детските колички – инвестиция, която си заслужава
Автор: Екип Burgas24.bg 16:02 / 17.11.2020Коментари (0)1070
©
В очакване на новия най-малък член на семейството родителите са изправени пред предизвикателството за кратко време да осигурят всичко необходимо. Един от детските артикули се откроява като задължителен още от първите дни след появяването на наследника. Това е детската количка, която трябва да изберете сред многото предложения на пазара.

Онлайн магазинът Кидсо е ценен помощник за мама и татко, които искат най-хубавото превозно средство за своята рожба. Качествената детска количка е инвестиция, която си заслужава, защото от нея зависи здравето и удобството на детето и спокойствието на родителите.

Какви показатели са определящи за качеството на количката?

Количката трябва да осигурява максимален комфорт за детето и да е практична за ползване от родителите, които ще го возят. Тя трябва също да е красива и модерна. За да се изпълнят тези условия, трябва да проучите внимателно пазара на тези артикули. Важно е  и да проверите дали има SGS сертификат, който показва нейната надеждност. 

Първото превозно средство на детето трябва да е много удобно, защото то се използва ежедневно и малкият пътник прекарва много часове в него.

Количката може да се ползва не само навън. Много родители си осигуряват спокойствието вкъщи, като приспиват бебето в нея или го люлеят, когато е неспокойно.

Кидсо ще ви ориентира отлично в разнообразието от бебешки колички и аксесоари към тях. Всички продукти в онлайн магазина имат подробно описание. В него е дадена подробна информация за параметрите на самата количка – размери, материали, екстри и аксесоари. Тези показатели са важни, за да направите информиран избор на най-добрия модел, според изискванията ви.

Най-важно от всичко е удобството на детето. То се осигурява от възможността за регулиране на опората на гърба и крачетата. Безопасността се гарантира от предпазни бордове. За по-голям комфорт на малчуганите при променливо време служат сенниците с мрежести визьори.

Количките разполагат със спирачки и колелца за по-лесно придвижване дори по неравни терени. Те са маневрени и имат амортисьори. Съществува възможност за блокиране на предните колела, за да не тръгне количката изненадващо сама. Подплатата е от безопасни за нежната бебешка кожа материали и дава възможност за поддържането на добра хигиена.

Помислено е и за удобството на родителите. Дръжките на количките подлежат на регулиране. Предимство е наличието на голям багажник, защото мама обикновено тръгва на разходка с много необходими за бебето вещи. Полезни елементи са стойките за чаша или шише. Количките са лесни за пренасяне и стават компактни и лесни за съхранение след сгъването им. Някои модели могат да се сгъват дори само с един бутон и с една ръка.

Според сезона, през който се ползват количките, те са всесезонни летни или за пролет/лято. На пазара има различни варианти с четири колела и триколки за малко по-големи деца.

Практичен избор са комбинираните модели. Онлайн магазинът Кидсо предлага колички 2 в 1 и 3 в 1. Комплектът 3 в 1 включва кош за новородено, седалка и столче за кола. Столчето може да се пренася лесно, защото има дръжка. Количката има също свалящ се предпазен борд и голям кош за багаж. В някои случаи кошчето може да се ползва и като люлка, ако го сложите върху твърда повърхност. Комплектът включва и покривало за крачетата.

Модерни дизайнерски колички от реномирани марки

В Кидсо ще намерите най-модерните детски колички. Те са от реномирани марки, сред които Zizito, Chicco, Lorelli, CANGAROO, BebeDue, Moni, Kikkaboo, Graco. Продуктите отговарят на международните стандарти и изисквания за безопасност и е гарантирано от производителите.

За да харесате една количка, тя не само трябва да има добри технически характеристики, а трябва и да ви грабне погледа и с външния си вид.

Производителите предлагат много различни дизайни и разцветки. Цветовата гама варира от традиционните синьо и розово до унисекс нюанси като сиво, бежово, черно, кафяво и др. Ефектни са и количките с оригинални принтове.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: