Деян Донков паднал и се ударил лошо на сцената

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:13 / 24.02.2024
1233
Актьорът Деян Донков - Динката се пребил на сцената на Народния театър. Това се е случило по време на представлението "Орфей“ на Ириней Лоренци, който миналата година спечели три статуетки "Икар“ - за най-добър спектакъл, за режисура и наградата на публиката.

Любимецът си е наранил една от дланите, докато играе главната роля на Орфей. По решение на режисьора за част от сцените той е с превръзка на устата, а до някое време и с такава на очите. Инцидентът е станал малко преди края на антракта, като най-вероятно Динката се е спънал в декора и е паднал, макар да познава отлично сцената и разположението на реквизита в представлението. Веднага след като му е шурнала кръв от ръката, му е оказана медицинска помощ, а после раненият актьор се е прибрал вкъщи при съпругата си Радина Кърджилова и децата им.

Колегата му Владо Пенев е излязъл на сцената, за да се извини на публиката, че няма да може да догледа спектакъла заради сакатлъка, разказаха пред "Телеграф“ присъствали. На следващия ден Деян Донков си е пуснал болнични до възстановяването си.

От Народния театър "Иван Вазов“ също публикуваха в социалните мрежи съобщение за зрителите, които се чувстват ощетени, че не са видели и втората част на представлението: "Във връзка с прекратеното вчера, 22.02., представление на спектакъла "Орфей“ на Йерней Лоренци информираме всички закупили билети: в рамките на следващите 14 дни на касите на Народния театър можете да презаверите закупените от вас билети за следваща дата, на която ще се играе спектакълът, или за друг спектакъл от репертоара на театъра. За да ви бъде възстановена стойността на закупените билети, не по-късно от 7 март вкл. следва: да предоставите вашите билети на касите на Народния театър, като електронните билети следва да се предоставят разпечатани; или да изпратите на електронен адрес kpopcheva@nationaltheatre.bg имейл с приложени електронни билети, банкова сметка и три имена на титуляря. Благодарим за разбирането“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5435):
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).