Диана Димитрова за Юлиан Вергов: Целува се талантливо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:24 / 29.12.2022
800
Битата актриса Диана Димитрова миналата седмица даде официално показания на разпит в СДВР. Пред полицията тя е съобщила името на насилника си, след като месец по-рано взриви социалната мрежа с разказа си, че е била пребита на снимачната площадка преди пет години. Звездата от "Откраднат живот“  е посочила Юлиан Вергов за човека, който й е посегнал. Преди това в медиите тя многократно направи намеци за самоличността му.

Озадачаващо обаче, е че в годините назад Димитрова се изказвала особено ласкаво по адрес на актьора, дори след спречкването помежду им. По нейни думи тя е била пребита през 2017 година. В свое интервю пред списание EVA от март 2018 година след инцидентa с боя  д-р Огнянова от "Откраднат живот“  сипе суперлативи за Вергов. Запитана как се целува той, тя отговаря: "Целува се... талантливо. Със страхотни впечатления съм от него като актьор, но не го познавам като човек. Възхитена съм от всичките си колеги, които са сто процентови професионалисти. Искам отново да благодаря на Евтим Милошев, който е изключително честен в работата си с хората“.

Тук идват и съмненията. Какво е променило отношението на Диана към насилника й, та пет години по-късно да разкажа за инцидента и да разбуни духовете в цялата държава, при положение че година след случая с боя го е е възхвалявала в интервютата си. От признанията й пред списанието става ясно, че тя още не познавала Вергов добре като човек, а в скорошните й разкрития в предаването 120 минути тя намекна, че е имала любовна авантюра с бияча си.  Разминаването буди съмнение доколко откровена е Диана и спестява ли важни факти, за да се изясни истината около скандалния случай, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (76):
06.02.2024 Скандалната Диана Димитрова изненада с различна визия
15.12.2023 Диана Димитрова посочи конкретния пост на Вергов във Фейсбук, който е влошил здравето й
14.12.2023 Диана Димитрова и Юлиан Вергов ще се съдят до дупка
10.12.2023 Актрисата Диана Димитрова избухна с нов пост
19.09.2023 Юлиан Вергов проговори за скандалите и трудностите, през които премина
21.06.2023 Диана Димитрова май ще се размине с делото
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).