Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия може да разчита само на себе си
Автор: Екип Burgas24.bg 09:28 / 03.07.2020Коментари (0)1985
©
Дневен хороскоп за 03.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Разрешете бързо, ако може още днес, деловите проблеми, които ви блокират. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласът на интуицията си. Деловите разговори са успешни. Познанствата ви няма да са малко, но бъдете предпазливи и ги преценявайте добре, за да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия успех. Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сиксуалните изживявания.

ТЕЛЕЦ

Ще се справите с новите си служебни задачи. Не търсете помощ, а надмогнете сами с трудностите. Разчитайте на на собствените си знания и умения. Ако сте решили да се заемете с допълнителна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си отношения, а и Меркурий е все още ретрограден. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, по-добре отложете за друг ден, защото днес ще стигнете до разправии, вместо до изясняване на проблема. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Въздържайте се от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от желанието ви да се докажете пред новите си колеги. Ще ви оценят и без упорство от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите черта под старите задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби заради ретроградния Меркурий. Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

РАК 

Стабилизирайте отношенията и позициите си на работното място. Напрежението ще бъде голямо, заради новина, която ще ви подтикне да сте дейни, но и ще ви изнерви, ако не сте внимателни или не е по силите ви. Възприемайте спокойно неприятностите, предизвикани от ваши завистливи колеги, които имат намерение да ви попречат да постигнете целите си. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. 

ЛЪВ

Отложете обмислянето на важните делови решения. Използвайте деня си, за да анализирате грешките си и поведението си и да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още веднъж намерението си да провеждате през следващата седмица делови срещи и да уговаряте кредити, защото може да не сте подготвени и заради забраните на ретроградния Меркурий. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ДЕВА 

Импулсивните действия от ваша страна са гаранция за непредвидими последствия, които могат да блокират пътя ви. Не разширявайте дейността си, ако не сте обмислили идеите си и не сте финансово стабилни. Предложенията на ваши колеги, да се включите в съдружие са във ваша вреда, защото изобщо не сте планирали допълнителни инвестиции. Отдали сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате и започвате да страдате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно. 

ВЕЗНИ 

Емоцията ви носи неприятности на работното място. Склонни сте да се карате с колегите си за незначителни грешки, каквито и вие често допускате. Запазете спокойствие. Спестете си нерви и безпричинни конфликти с вашите колеги, които се чудят какво ви е подтикнало, за да се държите неприязнено с тях и да проявявате недоверие. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

СКОРПИОН 

Не водете делови разговори и не позволявайте на ваши делови партньори да ви убедят да се включите в рисковани начинания, само за да не развалят предстоящите почивни дни. Поискайте доказателство, че и те ще инвестират и че вашия дял не е най-голям. Не бързайте с взимането на крайни делови решения подтиквани от емоцията, за да не си навредите. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете и се подгответе за предстоящи срещи с ръководството и с държавни институции, свързани с работата ви. Ако сте уговорили делови срещи ги проведете до обед в този ден. Не взимайте прибързани решения заради все още ретроградния Меркурий. Всички делови проблеми ще се разрешат, ако сте предвидливи и тактични. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност. 

КОЗИРОГ

Ако работите в сферата на услугите се налага да предприемете промени на работното място. Не отказвайте допълнителна работа защото е пряко свързана с бъдещите ви успехи. Не е изключено да ви донесе добри приходи. Без колебание проведете всички важни делови разговори до обед. Успехът може да ви изневери, ако не прецените добре новите си познати. Бъдете сдържани и тактични, защото ще се сблъскате с проблеми в личните отношения. Интимните ви партньори се чувстват привлечени от вас. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат погрешна информация, за да ви провалят. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първият срещнат. Тези от вас, които обичат да разказват за себе си на чашка,  да се предпазват от излишни приказки, които след време може да съсипят кариерата им. Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Не пропускайте да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа. За съжаление сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от грешки на работното място. Ако разчитате на късмета си, рискувате да се провалите. Разрешете проблемите като осъзнаете и своите лични пропуски. Жените  изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя, да ми съчувства, но с мярка, без прекаляване с емоциите, за да не го отблъснете. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: