Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия с лекота осъществява плановете си
Автор: Екип Burgas24.bg 09:28 / 06.07.2020Коментари (0)2105
©
Дневен хороскоп за 06.07, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте промени, които ще повлияват живота ви не само днес, но и до края на другата седмица, когато свършва ретроградното движение на Меркурий. Свързани са с работата ви, но задължително оказват положително влияние и върху личния ви живот. На всички прави впечатление стабилното ви поведение на работното място. Започнете още днес с реализацията на плановете си, но без прибързаност и самочувствие, че сте непогрешими. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми. 

ТЕЛЕЦ

Отстранете собствените си грешки, а ако не е възможно се постарайте да ги споделите и да поискате помощ. Внимавайте защото действията ви на работното място са импулсивни и непредсказуеми. Късметът не е на ваша страна, ако сте мързеливи и чакате друг да свърши вашата работа при все още ретроградния Меркурий, а вие да получите незаслужени похвали. Не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексът ще зареди и двама ви с положителни емоции и невероятни изживявания. Не го пропускайте. 

БЛИЗНАЦИ 

Очаквайте запознанства и полезни делови срещи. Заредени сте със сили и успявате със знанията си, но и с помощта на своя чар. Активността ви на работното място дразни вашите колеги. Появата на влиятелни хора е гаранция за предстояща помощ в начинанията. Ще положите повече усилия, но  отхвърляте служебните си задължения. След напрежението и работата през деня заведете любимия си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади. 

РАК 

По-добре е днес да не се подавате на емоцията. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с работата ви и с предстоящото подписването на дългосрочни договори, защото може да не ги спазите. Денят е благоприятен за активност на работното място, за да отхвърлите задачите си. Не проявявайте прекалено доверие към хората, които ви ласкаят. В личният живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексуалният ви живот да е желаният от вас, а сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове. 

ЛЪВ

Денят е благоприятен за активна професионална дейност, въпреки че може да имате други планове. Не го пропилявайте. Имате възможност да предприемете успешни търговски операции и да си осигурите добри приходи през следващата седмица. Бизнесмените жънат успехи, ако търгуват със стоки собствено производство. Промените в личния ви живот засягат и любовните ви отношения. Не рискувайте да предприемате крачката към развод, само защото сте ядосани. Липсата на хармония в леглото ви наранява, защото сте надали ухо на интригите. 

ДЕВА

Днес сте изпълнени с желание за работа, но не сте наясно с плановете си за деня, които е редно да правите предварително. От вас зависи дали ще сте достатъчно търпеливи, за да се справите с всичките си служебни задачи. Бъдете внимателни! Избегнете импулсивните действия. Не спорете с колегите си. Ще срещнете делови партньори, които имат желание да работят с вас. Вечерта не се карайте с близките си, а се усамотете и се вгледайте в чувствата си. Ако сте влюбени, докажете го. В семейството ви липсва хармония и вреди на нормалните ви сексуални отношения. Възвърнете си насладата от интимните мигове. 

ВЕЗНИ

От сутринта сте заети с нови задачи. Въпреки напрежението ви предстоят срещи с непознати хора, които държат да се видят с вас на всяка цена. Обсъждането на делови проблеми отложете за следобед. Заради липсата на желание за работа сте склонни да създавате проблеми и на колегите си, за да излеете яда си, че няма как да се измъкнете от задълженията си и да се отдадете на по-приятни занимания. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

СКОРПИОН

Успехът може да е с вас въпреки трудностите, с които ще се сблъскате. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват собствен бизнес. Съветите на вашите делови партньори ви носят полза. Денят ви поднася нови възможности за професионална изява, ако не ги пропилеете. Съветвам ви да сте прозорливи по отношение на собствената си изгода, за да не се лишите от приходи. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте романтична среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте финансови постъпления. Гаранцията, че ще жънете успехи в професионалната област ви изпълва със спокойствие. Преценете реалното състояние на вашите доходи, за да не се окажете без средства. Изкушени сте от предложение за задгранично пътуване. Приемете го, ако няма да провалите изпълнението на служебните си планове, от които зависи бъдещето ви. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачния ви партньор да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс тази вечер, но това не трябва да ви притеснява.

КОЗИРОГ

Ще ви изненадат неочаквани промени. Не се ядосвайте, дори и ако се налага да промените плановете си. Задълбочете се в задачите си, защото рискувате да изпуснете високото заплащане за положения труд. Забравете за напрежението, което ви създадоха вашите колеги. Работата ви спори, а резултатите ще ви донесат признание, което отдавна не ви е спохождало. Възможна е разправия заради ревност или проява на самолюбие от ваша страна. Силното сексуално привличане и страхът да не загубите синхрона в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви помогне да се справите с проблемите.

ВОДОЛЕЙ

С труда си ще заслужите да се изкачите на поредното професионално стъпало, водещо към нов връх. Не разчитайте на късмета си, ако сте решили да си избирате нов компютър, хладилник, телевизор, а се консултирайте. Не приемайте участие в рисковани начинания и в хазартни игри, Меркурий е все още ретрограден. Успехът ще споходи всички, които се занимават с търговия. Любовта ви помага да излекувате всички стари душевни рани, причинени от разочаровала ви връзка. Въпреки това решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс. 

РИБИ

Имате възможност да общувате с лекота и да осъществите полезни делови познанства, но с много внимание допускайте нови хора до себе си. Радвате се на очаквани успехи на работното място. Организирайте по нов начин работата си, за да осъществите с успех  през следващата седмица планираните инвестиции и да си гарантирате добри постъпления. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате така, че всички да разберат. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: