Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия трябва да се пази от изневери
Автор: Екип Burgas24.bg 08:53 / 30.11.2020Коментари (0)1597
©
Дневен хороскоп за 30.11, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

 

ОВЕН

От ранни зори в този ден сте нервни, несговорчиви и настроени агресивно към хората, но не се опитвате да осъзнаете причината. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шансът да ви подкрепят при необходимост. Коригирайте поведението си спрямо близките си. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства. 

ТЕЛЕЦ

Трудности в общуването, са породени от прибързаност и необмислени приказки. Не е изключено да  ви объркат плановете за деня. По-добре се задълбочете в служебните си задължения. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете желаните начинания в последния ден на месеца. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, особено ако не сте семейни. Преценете дали да се разделите. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност днес жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството. 

ЛЪВ

Нямате желание за работа. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, което срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна. Не допускайте професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот, ако сте семейни, за да не се окаже, че кариерата ви също се срива заради постоянните разправии в дома ви. Сексуалните ви отношения са поохладнели. 

ДЕВА

Не взимайте прибързани и необмислени решения. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете, защото не само няма да ви бъдат върнати, но и спечелите омразата им. Със сигурност ще разрушите доверието си в тях. Вечерта очаквайте разправия в семейството си.

ВЕЗНИ

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитват да ви навредят на вашето работно място. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции. Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал, за да не пропаднете с колата си в някоя яма. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

На работното място съхранете спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Не сте изключение. Поправете грешката си още днес. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения, за да отидете на уредена бързо романтична среща. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата, разочарованията чукат на вратата ви. Ако сте семейни, не изневерявайте. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, ако решите да провеждате на разговори с вашите колеги. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. След работа, напрегнати и изнервени, намерете време да се освежите и да приготвите вечерта за вашето семейство. След това споделете какво ви е притеснило, разтоварете се от тегобата и се отдайте на интимни мигове.

КОЗИРОГ

Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако искате да промените изцяло дейността си не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте подтиснати. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от деня и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Новите предложения за професионална реализация, които получавате днес, без да сте ги търсили, да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи. По-добре не напускайте сегашното си работно място. Ще съумеете да се справите бързо с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи. Вечерта бъдете щедри на обич към любимите си хора. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове. 

РИБИ

Загубите, които може да предизвикате в този ден са причина за проблеми с вашите близки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини. Вредно е да надавате ухо на клюките, разпространявани от съседите ви. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят не само личните ви отношения и хармонията, а и сексуалният ви живот, защото ви завиждат, че имате деца.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: