Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес представителите на една зодия трябва да се пазят от изкушения
Автор: Екип Burgas24.bg 08:33 / 23.03.2020Коментари (0)1463
©
Дневен хороскоп за понеделник, 23.03.2020г.

Овен



Прагматично ще подходите в решаване на служебен или друг въпрос, с което ще си спестите време, пари и главоболия. Това е добра тактика и води до желаните резултати, стига да не зависите от никого. Към онези, които проявяват интерес към вас бъдете сговорчиви. Стабилизиране на партньорските връзки.

 

Телец



Един проблем ще наложи да оставите всичко друго настрана и да го обмислите. Не тръгвайте на битка, ако не сте убедени в победата си. Стигнете сами до източниците на информация, съществува опасност от заблуди. Ще облекчите обстановката, ако не затруднявате с потайността си, а открито споделите онова, което таите в себе си.

 

Близнаци



Придържате се към установената практика и не рискувате с нововъведения. Така със сигурност няма да сгрешите, но пък и със сигурност няма да се придвижите бързо към желаните резултати. Изгодната ви позиция в момента може би ви дава прекалено голяма увереност. Това усещане може да е доста измамно и съвсем скоро да имате неприятности, ако не предприемете нещо.

 

Рак

Радвате се на одобрението на околните днес относно своя работа, който сте свършили настина добре. Занапред ще имате възможност да укрепите позициите си, което ще създаде добри предпоставки да разгърнете бъдещата си дейност. В личен план необвързаните от вас имат шанса да срещнат подходящ за тях човек. Ще ви е необходимо повече търпение обаче.

 

Лъв

Отговорно и без излишни емоции ще се отнесете към работата си днес, давайки всичко от себе си за успеха й. Част от вас приключват един период от живота си и започват нов, по-вълнуващ и наситен на събития. Заложете на разума и не се поддавайте на изкушения, каквито ще имате в следващите дни.

 

Дева

Излъчвайки увереност, ще работите и ще се реализирате, преодолявайки неравностите по пътя си. Добронамерено ще се отнасяте към хората около себе си и заедно ще постигате набелязаните общи цели. Ако имате съмнения се консултирайте с партньорите си или с хора, от които може да получите професионален съвет.

 

Везни

Навременна информация ще ви даде предимство при взимане на важни решения. Не сте застраховани от грешки, но въпреки това ще се възползвате от случая. Ще действате без колебания и отлагания по пътя си към успеха. Не бъдете прекалено критични към хората около вас, гледайте по-ведро на живота.

 

Скорпион



Добре се справяте със служебните си задължения и съвсем основателно ще получите подобаващото признание. Колебаете се, не сте сигурни как точно да действате. Изчакайте особено ако се отнася до делови начинания.



Стрелец

Не е изключено днес да сте обзети от променливи настроения и колебливост по отношение на работата ви. Доста натоварени сте напоследък и това неминуемо се отразява на общото ви състояние. Намерете начин да си починете. Близките ви може би имат подходящи идеи в тази насока. Спокойно можете да им се доверите.

 

Козирог

От това какво точно предпочитате ще зависи удовлетвореността ви в края на деня. Оставете настрана въпрос, който само ви създава неприятности и се посветете на перспективни дейности. Стабилизирате отношенията си със сърдечния партньор. Това ще се окаже много важно за цялостното ви представяне в момента.

 

Водолей

Ако сте недоволни в службата, днес ви се отдава шанс да се наложите и издигнете , като докарате до успешен завършек нова сделка или договор. Това ще стабилизира отношенията ви с колеги, началници и съдружници, ако изчакате и улучите най-добрия момент за общуване. Една неофициална връзка ще поддържа тонуса ви в любовта и макар да не ви удовлетворява поради своята неравностойност, ще ви носи удоволствие и релаксиране.

 

Риби

Действате бързо днес, независимо с какво се захващате. Работата ви е приятна, затова успявате да свършите много повече отколкото сте планирали. Оставете си и свободно време, което да прекарате със семейството си или приятелите. Привличат ви нетрадиционни начини за уплътняване на свободното време, но сте склонни да отделите прекалено много средства за тях.

Източник: zodiac.dir.bg



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: