Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес става на 50, пребори рака и заживя щастливо в Америка
Автор: Екип на Burgas24.bg 07:55 / 06.04.2024Коментари (0)1230
©
Днес 6 април е родена една от най-известните ни доскоро водещи на предавания - Нана Гладуиш, която доскоро беше начело на "Съдебен спор" по Nova. Нан става на 50, Родена е във Варна през 1974 г.

Своето образование започва в музикалното училище във Варна и завършва през 1993 г. Тя обаче не вижда възможно развитието си като музикант и започва работа в Радио Варна и Радио Bravo FM. След известно време изявява желание да учи отново и записва поведенчески и социални науки в Нов български университет, но се преориентира към политика и масови комуникации. В крайна сметка не завършва и днес дори не е запозната със статута на студентските си права.

Дебюта си на малък екран осъществява в телевизия ММ, чийто програмен мениджър става впоследствие. Професионалният ѝ път минава и през радиостанциите "Тангра“ и "Витоша“. Води предаването "@.Знам“ по частната bTV, с което си спечелва сърцата на малките зрители: в предаването носи вързана на опашка коса, облечена е в гащеризон и раздава награди за верни отговори. В предаването "Сблъсък“ по същата телевизия, което също се радва на зрителски интерес, журира позициите на "враждуващите“ лагери. Решава да се премести в "Станция Нова“ на Нова телевизия, където остава до 2023 г. като водеща на реалити предаването "Съдебен спор“.

През 2005 г. се запознава със седемнадесет години по-възрастния Джонатан Гладуиш на барбекю по случай Деня на независимостта в резиденция "Лозенец“. Нана получава предложение за брак година и половина след запознанството им, което приема след едноседмично обмисляне. Следва пътуване към Варна, където Джонатан иска ръката на Нана от баща ѝ, като се обръща към него с предварително отрепетирана реч на български език. 

Сватбената им церемония се състои на датата 1 април 2007 г. между две предавания на "Сблъсък“,като по искане на булката това става в присъствието на само двама свидетели. "Аз не обичам сватбите с всичките мурафети и традиции, не обичам даже да ходя на сватби“, споделя тя. През 2009 г. им се ражда син, когото кръщават Джейсън.

През 2012 г. Нана споделя в ефир, че има онкологично заболяване. Към онзи момент лекарите не са успели да установят къде се намира ракът. След неуспешна интервенция в Израел се доверява на българските лекари, които все пак успяват да я излекуват. Оказва се, че туморът се намира в гърдата ѝ и е премахнат чрез лека интервенция. Назначена ѝ е лъчетерапия, която да подсигури пълното възстановяване на известната водеща. 

По-късно започва да приема укрепващи медикаменти и не изпитва болки, а скоро състоянието ѝ вече е стабилизирано. За нея лекарите казват: "С нея се случва наистина чудо – организмът ѝ е здрав, няма и помен от ракови клетки“.

По-късно обаче ѝ откриват отново рак, само че на другата гърда, за което нана отново съобщава това пред зрителите в предаването си.

Тя продължава битката си само че в САЩ, където се премести да живее заедно със семейството си. За съжаление наскоро тя загуби сестра си, точно от коварната болест








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: