Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес успехът застава на страната на една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 09:37 / 10.07.2020Коментари (0)1914
©
Дневен хороскоп за 10.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Всичко, което предприемате е свързано с намерението ви да постигнете мечтаните високи приходи. Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи, в личния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите, защото ще изнервите обстановката. Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си, но причината е във вашето поведение, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, само за да задоволите нараненото си его.

ТЕЛЕЦ

Ако се занимавате с изкуство жънете успех. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и възможностите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви, в която и професионална сфера да сте заети, защото се налага да предприемете промени и да коригирате плановете си. Не се изкушавайте да се впускате в романтична връзка, ако сте семейни, защото скоро ще съжалявате, а връщането назад може да се окаже невъзможно. Сексуалните ви отношения не са хармонични и взаимно желани. Не винете любимите си.

БЛИЗНАЦИ

Деловите разговори днес са затруднени. Успехите от започнатото в деня не са сигурни, заради ретроградния Меркурий, въпреки че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви препоръчвам да действате импулсивно, ако замисленото за този ден не носи очакваните резултати. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, мили жени, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако той отговаря на темперамента ви или чувствата ви са  силни и сте готови да се съобразите с неговите желания.

РАК

Очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора днес сутринта, но не бива да се отказвате от задълженията си. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, затова не е изключено успехът да се отклони от пътя ви, но за кратко. В прибързаността си можете да пропуснете добра професионална възможност, чрез която ще си гарантирате допълнителни доходи. Възможни са усложнения с близките ви хора. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете без колебание крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимия с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

ЛЪВ 

Неочаквана новина ще промени приоритетите ви за деня. Сключените договори са печеливши.  Възникнали конфликти с партньорите ви, за които не съществува основателна причина са повод за нервност. Не пътувайте и не уговаряйте делови срещи, за да избегнете разправиите и проблемите и заради влиянието на ретроградния Меркурий. Не се опитвайте ако сте семейни жени или пък сте сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце, само за да докажете чара си и своята незаменимост. Ще сгрешите, ако се подадете на сексуалните си желания и се обвържете с малко познат партньор. 

ДЕВА

Стабилизирайте постигнатото до момента и не подценявайте действията си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, но не трябва да сте прибързани и да действате импулсивно заради все още ретроградния Меркурий. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви настроение може да стане причина за проблеми на работното място. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре. Семейните жени ще изживеят краткотрайно романтично увлечение, но ако не сте семейни, то може да се окаже прелюдия към стабилна връзка. 

ВЕЗНИ

Вгледайте се в себе си и преценете къде допуснахте грешки в изминалите няколко дни, защото причината за проблемите до голяма степен се крие  във вас. Не хвърляйте вината за ставащото върху околните. Няма да заслужите по-голямо признание за собствените си възможности, ако се опитвате да докажете, че причината не е във вас. Влюбили сте се неочаквано и силно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Не се поддавайте на желанието на ваши приятели, да ви накарат да прекратите връзката си. 

СКОРПИОН

На работното място не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби, заради ваши грешки. В този ден не планирайте среща с колегите си и не се спорете с никого, дори и да ви се иска да докажете нечий пропуск на работното място. В личният живот са възможни усложнения заради лекомислието на близките ви, които вредят и на работата ви. Не се поддавайте на ухажори, които искат да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения. 

СТРЕЛЕЦ

Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми, които не изключват и финансови загуби. Ще ви се събере много, защото сте повлияни и от финансови проблеми. Следобед ви очаква среща с ваши приятели и колеги. Не се съгласявайте на допълнителна работа, дори и да е доходна. Рискувате да се провалите. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Възможно е несемейните жените да изживеят краткотрайно увлечение. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие. 

КОЗИРОГ

В този ден емоцията няма да ви позволи да изслушвате колегите си, ако сте на работното си място. Готови сте да спорите, но рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна критика, за да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате работата ви спори, а вечерта ще сте доволни от постигнатото. В семейните отношения и в общуването с партньора си са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате желание за секс си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

ВОДОЛЕЙ

Изкушени сте да поставите ново начало, но всяко прибързано действие е във ваша вреда. Въпреки това успехът е с вас, ако си наложите търпение и разчитате най-вече на себе си, на вашите знания и възможности, за да сте сигурни, че няма да си навредите, заради чакана но неполучена помощ. Подгответе се за напрегнат ден. Обмисляйте добре действията си и няма да допускате грешки, водещи до загуби. Личният ви живот е в криза, защото се чудите дали да останете с брачния си партньор или е по-добре да се разделите. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси. Седнете на разговор и изяснете бъдещето си.

РИБИ

Точно днес на много от вас е отредено да променят живота си. Нови запознанства градят стабилната основа за вашите бъдещи професионални успехи. Денят е благоприятен за делови срещи. Проведете успешни разговори с колегите си и с ръководството, а ако вие самите сте на ръководна позиция  говорете с вашите служители и преки подчинени, за да изясните проблемите или недоразуменията между тях. Не проявявайте агресия. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Трябва да решите дали да продължите живота си с вашия партньор. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към него. Възможно е ако сте несемейни да се увлечете в нова романтична връзка.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: