Дони се гласи за водещ в БНТ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:42 / 25.11.2019
2866
Дони може да води собствено културно-развлекателно предаване в БНТ след Нова година, научи Лупа от свои източници на "Сан Стефано“ 29. Популярният певец, композитор и музикален продуцент има дълъг телевизионен стаж и опит. Освен това кариерата му в телевизията тръгва в края на 90-те именно от БНТ. Той участва в детското предаване "Спукано гърне" по Канал 1, продуцирано от покойния актьор Иван Ласкин. Певецът забавлява хлапетата, влизайки в ролята на възрастната госпожа Летиция Каратемелкова.

Сега Добрин Векилов обаче ще има доста по-сложна задача – да направи културно-светско предаване, което при това да има висок рейтинг, твърдят нашите източници от коридорите на "Сан Стефано“ 29. Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков смятал, че Дони, който е медиен човек и сам е продуцирал и е водил музикални формати ще се справи с нелеката задача. След свалянето от ефир на вечерното предаване за култура "Нощни птици“ на Искра Ангелова ръководството на обществената телевизия смятало, че в програмната схема трябва да се появи подобно предаване, макар и с различна концепция.

За Емил Кошлуков Дони бил правилният човек не само защото двамата са приятели и се познават от години. Преди години един от най-успешните ни певци беше музикален продуцент на "Шоуто на Иван и Андрей", както и водещ на рубриката "Дони тайм" в "Станция Нова". Половинката на Нети се включи и в "Мюзик айдъл" по покана на Слави Трифонов. Участва във всички броеве на риалитито и като жури, и като ментор. Паралелно с второто издание на "Мюзик айдъл" Дони работи и в ТВ 2 като водещ на играта "Долен, мръсен лъжец". Любителят на Хималаите има опит и като музикален продуцент на шоуто за таланти "Големите надежди“, на имитаторското шоу "Като две капки вода“, на "Х Фактор“ и на "Маскираният певец.“

През годините Дони е споделял, че да бъде водещ за него е като отдушник, а освен това и нещо много любопитно и креативно. "Основната ми работа е зад кадър като музикален продуцент. Един водещ трябва да е преди всичко естествен и да знае каква зрителска група търси", обяснява певецът.

Дони и Емил Кошлуков се знаят още от студентските години и винаги са били в прекрасни отношения, твърдят запознати. Веднага след падането на комунизма у нас двамата са сред основателите на Федерацията на независимите студентски дружества, чийто председател става сегашният генерален директор на БНТ. По-късно след певецът и политологът застават рамо до рамо и в отцепилата се от НДСВ партия "Новото време". Самият Кошлуков бил напълно убеден, че ако се реализира идеята Дони да се върне в БНТ със собствено предаване певецът ще се справи отлично със задачата.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).