Дъщеря на президент, а вече и съпруга на милионер

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:25 / 14.11.2022
605
По-младата дъщеря на Доналд Тръмп Тифани се омъжи за годеника си Майкъл Булос, бизнесмен с ливански произход, чието състояние се оценява на над 20 млн. долара.

Сватбата се е състояла в имението на бившия американски президент във Флорида, на която са били поканени около 500 гости, съобщават американските медии. Булката се отправила до олтара в рокля на ливанския дизайнер Ели Сааб, който беше отговорен и за тоалетите на най-близките ѝ роднини – майка ѝ Марла Мейпълс и полусестра ѝ Иванка Тръмп.

БГНЕС припомня, че в последния ден от властта на баща си в Белия дом Тифани Тръмп хвърли истинска бомба, като обяви, че е сгодена за дългогодишния си партньор Майкъл Булос.Тифани и Майкъл са заедно, откакто се срещнали на Миконос, Гърция, през лятото на 2018 г. и прекарали там много ценно време с родителите си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).