Двама секси мачовци се изправят един срещу друг в една от най-успешните филмови поредици

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:30 / 19.05.2023
1880
Вин Дизел се изправя срещу Джейсън Момоа в десетата най-експлозивна и емоционална част от поредицата "Бързи и яростни“ до момента. Филмът се завърта в кината от днес и дава началото на последната глава от епичната сага, в която Доминик Торето и семейството му се изправят срещу най-страшния и безскрупулен противник до момента.

Отмъщение

Франчайзът "Бързи и яростни“ е световна сензация повече от две десетилетия, като всеки нов филм надгражда предишния, печели нови и нови фенове и генерира високи очаквания за следващото, изпълнено с адреналин изживяване пред големия екран. Поредицата претърпя забележително развитие, като започна от локални улични състезания и стигна до обири и глобален шпионаж, но в нито един момент не загърби основните си теми и елементи - бързите коли, вълнуващ екшън, чувството за дълг, свободата и, разбира се, семейството.

Всичко това, но и много повече могат да очакват феновете и от "Бързи и яростни 10“. Поглед към спиращия дъха екшън и драматичните събития, в чийто център е колоритният злодей Данте Рейес (Джейсън Момоа), ни дава новият трейлър на филма, който ни хвърля право в центъра на действието и ни убеждава, че този май, освен да затягаме коланите, трябва да си приготвим и кърпички, защото предстои нещо колкото експлозивно, толкова и емоционално.

В продължение на много мисии, когато всички шансове са били срещу тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки противник, застанал на пътя им. Сега обаче те се изправят срещу нещо различно: от сенките на миналото изплува ужасяваща заплаха, която е движена само и единствено от желанието за кърваво отмъщение - заплаха, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.

Наркобос

В "Бързи и яростни 5“ Дом и приятелите му отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и разрушават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят, е, че синът на Рейес Данте става свидетел на всичко и прекарва следващите 12 години в съставянето на план Дом да плати най-високата цена за деянието си.

Данте разпръсква семейството на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и неочаквани съюзи, а стари противници отново излизат на сцената. Всичко обаче се променя, когато Дом открива, че 8-годишният му син е най-голямата мишена на отмъщението на Данте.

Режисьор на "Бързи и яростни 10“ е Луи Летерие, а сценарият е дело на Джъстин Лин, Зак Дийн и Дан Мазеао по образи, създадени от Гари Скот Томпсън. Продуценти са Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джъстин Лин, Джеф Кришенбаум и Саматна Винсент. В главните роли се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис – Лудакрис - Джаксън, Джордана Брустър, Натали Еманюел, Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Шарлийз Терон и Хелън Мирън, а сред новите попълнения са Джейсън Момоа, Бри Ларсън, Алън Ричсън и Рита Морено.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).