Джино Бианкалана строи блок срещу ресторанта си в столичен квартал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
20:41 / 13.02.2023
687
Двукратният победител от "Биг Брадър" Джино Бианкалана е сключил тайно брак с любимата си Криастиана Канева, информира "Уикенд". Двойката се е подписала в гражданското преди няколко месеца. Влюбените пазят събитиието в тайна, но и двамата са искали дъщеря им Данаила да се роди в законно семейство. 

Кристиана и Джино се сгодиха през август 2022 г. в САЩ. алко по-късно се разбра, че лекарката е бременна с първото им дете. Влюбените гълъбчета са подписали в гражданското в София през есента, а дъщеричката им се роди в края на януари тази година. Двамата са заедно от около 5 години. Джино се запозна с докторката по време на лечението си в столична болница заради инцидента, при който едва не загуби живота си. Малко след това почина и баща му, а лекарката беше до любимия си във всички трудни моменти и му помогна преодолее тази огромна болка.

"Уикенд" научи, че Бианкалана, чието родно име е Гино Ташев, ударно строи в столичния квартал "Манастирски ливади". Риалити звездата гради 6-етажна жилищна сграда, състояща се от луксозни тристайни апартаменти и подземни гаражи. Строежът вече е почти завършен, научи вестникът от съседи на Джино. Блокът се намира точно срещу заведението му. Преди строежа парцелът е бил паркинг, който Бианкалана купил и решил да застрои. Сградата е разположена в един от най-динамично развиващите се райони на София и е в близост до булевард "България" и МБАЛ "Света София", където работи любимата му, която в момента е в отпуск по майчинство.

Срещу кооперацията се намира ресторантът на Джино, който е в американски стил, но не се радва на много посетители. Клиентите са предимно от офисите около заведението, които предпочитат да обядват в ресторанта на риалити звездата. Често заведението не работи вечер, защото няма посетители. Въпреки това той отвори нов ресторант, но в квартал "Драгалевци", който е и с хотелска част.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).