Джизъса наема адвокат заради измислиците по негов адрес?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:25 / 04.06.2023
1505
Благой Георгиев влезе в "Сървайвър" преди три месеца и успя да излезе от там като победител с голямата награда в размер на 150 000 лева. А към днешна дата явно е вече за равносметки, каквито обикновено се правят след някакви ключови събития в личния живот.

Футболистът има 4 деца от 3 жени, както и два брака. В момента е в развод с последната си съпруга Полина, за която се ожени едва преди няколко месеца. Обаче не крие, че победата в "Сървайвър" го прави много щастлив!

"Колкото и да беше тежко, колкото и да исках да си тръгна още първата седмица, когато беше най-тежко, мобилизирах се и дадох най-доброто от себе си. Накрая и спечелих. Това е най-важното", разкрива бившият футболист и не крие, че винаги е искал да спечели всяко едно състезание или мач и е тръгвал с цел победа.

Не само планирал победата си в "Сървайвър", а и се готвил за нея. Признава, че дори поддържането на елементарната хигиена в риалитито е била много трудна. Не си миели зъбите, не можел да вкара пръстите в косата си от мръсотия. Миели зъбите си с пепелта от огъня, направо "лукс", както се изразява самият той.

В риалити формата Джизъса свалил 14 кг., което е страшно много, но сега се възстановява и вече е успял да си върне 6-7 кг от тях, защото, като се прибрал, мислел само за ядене. А след риалитито е категоричен, че не иска да вижда кокос дори и на снимка. Намразил също така и ориза.

Твърди, че не е мислил какво ще прави с парите от наградата и допълва, че искал да спечели не заради парите, а заради емоцията да остане последен. Признава, че би участвал и в "Ергенът", тъй като му се струва интересно предизвикателство.

Останал изненадан от това, че Полина подала документи за развод, докато бил в "Сървайвър" и допълва, че изобщо не очаквал. Там бил без комуникация с външния свят и няма как да знае какво й се е въртяло в главата. Въпреки това приема нещата спокойно и уважава решението й. Допълва, че не таи лоши чувства към нея и й пожелава да открие това, което търси, пише "Уикенд".

Категорично отрича да е имал връзка с Татяна и добавя, че това са пълни глупости. Двамата се познават отпреди 5-6 години, но никога не са били интимни.

Няма връзка и с щерката на Ванко 1, така че няма за какво да му избива зъбите. В последните две седмици е разбрал, че вечер ляга с една жена, а сутрин се събужда с друга. Според твърденията му няма връзка и с Мария Обрейкова.

Джизъса твърди, че той никога не омайва жените, а те него, тъй като е доста срамежлив. Няма определен тип жени, които му харесват. Подчертава, че в момента изобщо не му е до връзки и жени и иска да обърне внимание на децата си.

Не крие, че е мислил да напише книга да живота си и дори е убеден, че тя ще е най-продаваната у нас. Съжалява за много неща, но именно изпитанията са го направили по-силен. Признава, че отдавна е загубил бройката на татуировките си, тъй като след осмата е спрял да ги брои.

Макар от доста време да се опитват да го фалират, Благой Георгиев е категоричен, че още не е фалирал. Все още може да издържа децата си, живее в собствен дом. Дори напоследък се замисля дали да не си наеме адвокат и да осъди всички, които съчиняват такива измислици по негов адрес.

Съжалява за това, че се е отказал твърде рано от футбола и допълва, че можел да играе поне още 4-5 години. В заключение посочва, че в "Сървайвър" му дошли много идеи, които мисли да осъществи. Те обаче не са свързани с футбол

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).