Един от най-близките й доверени хора я напусна и се прибра в Израел

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
17:16 / 18.10.2023
786
Със сигурност не лесно да станеш охранител на някоя от известните личности в Америка като Тейлър Суифт например. Работата има своите специфики, а и не всеки отговаря на желания профил.

Доста любопитно е, че един от охранителите на изпълнителката, който е бил неотлъчно до нея това лято по време на концертите ѝ от турнето Eras Tour, е решил да остави работата си и да напусне САЩ, за да се прибере в Израел.

Той е направил това, за да се присъедини към Израелските отбранителни сили (IDF), които бяха мобилизирани след нападението на палестинската групировка Хамас. Журналистът Еран Свиса от Israel Today първи разгласи за решението на бодигарда да се присъедини към отбраната на родината си.

Според Variety, за момента охранителят е пожелал да запази името си в тайна. Свиса твърди, че той е роден в кибуц в Израел, но от години работи в Америка. За момента не е сигурно дали охранителят е бил нает директно от Тейлър Суифт, или от някои от стадионите, на които тя изнасяше концертите си.

Не се знае и до колко близко е работил с изпълнителката. Но преди няколко месеца в социалните мрежи се разпространи видео, на което се вижда интересният и отдаден начин, по който охранителят пази Суифт.

Пред журналиста от Israel Today въпросният бодигард казва, че в Америка е имал страхотен живот, мечтана работа и много приятели. И въобще не му се е налагало да се връща в Израел. "Но не можех да стоя отстрани, докато семейства биват избивани и изгаряни живи в домовете си! Просто защото са евреи или защото са израелци."

"Докато едната страна защитава бебета, деца и възрастни хора, другата страна ги използва като живи щитове! Ще бъде обида за животните да ги наричаме "животни", но това не са човешки същества", казва още той по адрес на "Хамас".

Охранителят също така казва, че не защитава само народа на Израел, но и човечността като основен принцип. Според Variety, към момента Тейлър Суифт не е заела позиция относно случващото се в Близкия изток, но пък нейните добри приятели Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са дарили 1 милион долара, за да помогнат на децата в Израел и Газа, пише lifestyle.bg.

Виж коментарите (5)

Още по темата (5436):
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).