Една от най-известните певици влиза като ментор в "Гласът на България"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:28 / 25.04.2023
8291
Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в предстоящия десети сезон на "Гласът на България“, който ще превземе тази есен ефира на bTV. Вокален майстор, автор и продуцент, тя е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години – с ярък, характерен глас, забележителен талант, автентичен стил и обаяние.

Мария Илиева сяда в престижното треньорско кресло на "Гласът на България“ в един от най-силните моменти от своя живот – тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната надпревара този сезон.

Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с хит-сингъла "Лунен сън", който директно я изстрелва на върха на всички музикални класации у нас и остава там за следващите 20 години. Само част от хитовете в супер успешната й, дългогодишна музикална кариера са - "Нищо", "Сама", "Нека вали", "Всичко", “I Like", Alright (с Любо Киров и "Те“),, "Играя стилно“, "Остани тази нощ“, "Крадена любов" и "Чуваш ли ме" (с Графа) и много други. Най-новият страхотен сингъл на Мария Илиева носи името "Любов" и е първият изцяло авторски проект на певицата.

"Влизам като дебютант в 10-ия сезон на "Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!", заявява уверено Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.

Тази есен “Гласът на България" ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване обещава още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите, както никога досега. Надпреварата между треньорите и между самите участниците ще бъде наистина оспорвана, битките ще са епични, а победата – само една!  Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата "глас на България“, а кой ще бъде той – зрителите ще разберат тази есен по bTV.

Кои ще са останалите звездни треньори, които заедно с Мария Илиева ще се впуснат в търсене на новия, най-добър и въздействащ "глас на България“ – ще стане ясно съвсем скоро. Новият сезон на "Гласът на България“ стартира тази есен по bTV, а снимките тепърва предстоят.

На сайта на предаването (glasat.btv.bg) можете да следите за актуална информация и всякакви новини за предстоящия сезон. Пак там все още е активна и кастинг формата за последни записвания за участие.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).