Една от най-красивите, талантливи и интелигентни български актриси празнува днес

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
13:48 / 04.12.2023
1036
Една от най-красивите, талантливи и интелигентни български актриси празнува рожден ден днес, научи Sofia24.bg. Чаровната дама е родена на 4 декември 1978 година в София. Любовта й към сцената се заражда още на 4-годишна възраст, когато пее детска песничка на сцената на "Зала 1“ в НДК. През 1997 година се явява на изпитите по актьорско майсторство в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов“ и е приета в класа на проф. Енчо Халачев. Познахте ли я? Това е Десислава Бакърджиева. 

През 2013 година тя защитава дисертационен труд на тема: "Филмовата индустрия в съвременната информационна среда. Трансформации и взаимодействия“ и е отличена единодушно от комисията с докторска степен. Независимо от докторската си степен продължава да учи и през 2015 година завършва кинорежисура при проф. Дочо Боджаков. Бакърджиева участва в множество телевизонни предавания и сериали. 

Актрисата става популярна сред българската публика след участието си в хитовия сериал "Стъклен дом“, където ирае ролята на секретарката на Мола – Нели. Успехите й продължават с ролята й на Диана в сериала "Фамилията“. Следва участието й в сериала "Откраднат живот“ като доктор Хинова. Излиза от сериала, за да роди втората си дъщеричка - Вивиан. В това време губи бащата на детето си, любовта на живота си - Филип, който не успява да се пробори с COVID- 19. Когато това се случва тя вече е получила годежен пръстен, който носи и днес.

Има и други трудни моменти в този период, но като истински представител на зодия "Стрелец" не се огъва пред трудностите, а продължава напред. Най-важното нещо за Деси е семейството, а най-голямата й гордост са двете й дъщери - Анна Мариа и Вивиан.

В интервю за Sofia24.bg преди една година, Деси призна, че е искала да стане пластичен хирург. Актрисата харесва италианска кухня, но обича и винен кебап, таратор и гювечетата със сирене. Любима й напитка е кафето.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5438):
20.05.2024 Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).