Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия да не се доверява прекалено днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:54 / 08.12.2021Коментари (0)1792
©
ОВЕН

За пореден път сте напрегнати и заядливи и спорите с вашите близки. Ако работите през целия ден и след работно време, рискувате да усложните добрите си отношения с вашите колеги. Създайте нормална обстановка на работното си място, за да завършите по-бързо задачите си. Не се лишавайте от помощ. Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не се изкушавайте да започвате нови служебни задачи, дори и да ви ги налагат, изчакайте един ден, или да работите по ваши нови проекти в този ден. Може да сте надценили силите си и да си навредите. Избегнете стреса и преумората. На работното си място се заемете със задълженията, защото това е добра основа за бъдещи финансови успехи. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте агресивни и с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимите си. 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че сте заредени със сили и желание да се докажете, не прекалявайте с амбицията си и се вслушвайте в съветите на вашите колеги. Не рискувайте. Съветвайте се при възможност с ваши приятели адвокати, дали да се включите в инвестиционни проекти с държавно участие, но помнете, че неочакваностите са реалност. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове. 

РАК

Общувате с огромно удоволствие, но имате и делови срещи и задачи. Неочаквано ще осъществите познанство и разговор с влиятелни личности, които биха ви помогнали да достигнете нов професионален връх. Въпреки полезните срещи с хора от властта, не ви съветвам да планирате и провеждате разговори с вашите колеги, които са агресивно заядливи. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си. Не пътувайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима. 

ЛЪВ

Приемете без колебание допълнителна работа, но само ако ви е предложат, за да не се окаже, че нарочно искате да сте дейни и натрапчиво упорити. Бъдете внимателни с разходите, за да не изпаднете във финансови затруднения. Не се съмнявайте във възможностите си. Вашите планове свързани със служебните ви задължения, ще се осъществят без особени трудности. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън домът си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. 

ДЕВА

Изненадващи промени, които не сте предвидили, ви изнервят. Не спорете и ги приемете, защото дори и досадни са във ваша полза. Налага се да работите задълбочено. Бъдете предпазливи със запознанствата. Може  да обещаете финансиране на  проекти на ваши колеги, но рискувате да сте губещата страна. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимите хора. Несемейните може точно днес да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Днес е във ваша полза да си наложите търпение, да сте отговори, а не лъкатушни в различни мнения и невъзможност да вземете решение за важен избор. Важно е и да не си внушавате проблеми, каквито нямате, но сте дочули нещо за някого и сте го приели като ваше очакване. Ще ви поднесат идеи, разкриващи пред вас възможност да превърнете в реалност своя стара мечта. Възползвайте се и се изявете на вашето работно място. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправиите с половинката заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. 

СКОРПИОН

Не бъдете наивни и прекалено доверчиви, не е типично за вас, а се вслушайте в гласът на интуиция си и ако прецените, че е във ваша полза да не се обвързвате в нови отношения, откажете на мига делово запознанството, за което настояват ваши колеги и приятели. На работното си място жънете успех и признание, заради умението бързо да се справяте и с допълнителните задачи. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. 

СТРЕЛЕЦ

Промените са нежелателни. На вашето работно място бъдете умерени и отговорни към задълженията си. Обмислете целите си и направете финансовия си план за месеца. Въпреки възможността да планирате и да подготвите добрия старт на начинания, не се впускайте в делови разговори с крайни решения. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят половинката ви.

КОЗИРОГ

Ще се сблъскате с неочаквани обрати от сутринта в този ден. Бъдете самокритични, не винете околните, без значение дали сте си у дома или сте на вашето работно място. Не обсебвайте хората от вашето обкръжение с омайни думи, за да ви следващ. Рискувате в един момент да се окажете самотни. Начинанията ви обещават бъдещи успехи. Търговците също успяват, ако се предпазват от загуби и кражба на пари от касата. Неизпълнени обещания са причината за конфликти във вашето семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. 

ВОДОЛЕЙ

Искате да ви възприемат като страдалци за доброто на човешкия род, но всъщност целите да получите чрез проява на всеобщо съчувствие незаслужената подкрепата на вашите близки, колеги и приятели. Няма как да се сближите с хора, които искате да привлечете като делови партньори, защото сте прекалено самовлюбени и не виждате добрите качества в другите хора. У дома от сутринта сте склонни да разпореждате, да се карате с близките си, и да критикувате, но няма да срещнете разбиране. Ако това се случи, ще мъстите с мълчание, вместо да коригирате поведението си. 

РИБИ

Бъдете добронамерени към околните, за да ви отговорят със същото. Добрите отношения с тях ви гарантират успехи на работното място и подкрепата им, дори и ако идеите и целите ви са странни и трудни за възприемане. Изобщо не се изкушавайте да се срещате с ваши приятели, за да обсъждате нови възможности за професионална изява. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: