Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия да се пази от стари обожатели
Автор: Екип Burgas24.bg 08:44 / 02.11.2021Коментари (0)2002
©
Дневен хороскоп за 02.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Запознанствата са разочароващи. Подтиквани от ваши познати и делови партньори, сте склонни да се забъркате в поредната губеща инвестиция, въпреки чувството си за себесъхранение. Готови сте да дадете съгласие да участвате в нови проекти, само защото са ви накарали да повярвате в своята незаменимост. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това. Очаквайте гост от чужбина. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите ви изненадват неподготвени. Приемете промените във финансовото си положение като част от промените след замразяването на нормалния живот в началото на годината, засегнали всички, не само вас и се въоръжете с търпение. Конфликтите на работното ви място са непреодолими. Острият ви език, който, както създавате впечатление, че сте притеснителни, така  ви е трудно да държите зад зъбите си, е причина за неочаквани проблеми. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор.

БЛИЗНАЦИ

За ваша изненада и въпреки притесненията, които ви преследват от сутринта, за всеобща изненада, въпреки че сте нервни и разсеяни, се справите и с най-трудните задачи. До този ден нямахте настроение и намерение да ги завършите, но осъзнаването, че са доходоносни е навременно. Не ви съветвам да пътувате. Ще се заредите с нови сили, заради неочакваните, но полезни промени. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, в което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

Не падайте духом, дори и да ви се струва, че работата ви е прекалено натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си задължения. Изненадващата ви среща със стари приятели и делови партньори, ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние. Бъдете внимателни, ако искате да се предпазите от финансови загуби и пропуски на работното място. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

ЛЪВ

Бъдете предпазливи в действията си на вашето работно място. Въпреки желанието ви да предприемете промени, не надхвърляйте собствените си възможности. Не се впечатлявайте от случайните критични забележки на близките ви, които са заядливи. Проявете такт и сдържаност, дори и ако сте засегнати от нечии думи. Само така успехът няма да ви изостави. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор. 

ДЕВА

Осъществете промените, които сте си набелязали, стига да не са във ваша вреда. Изнервят ви непрекъснатите опити странични хора или ваши познати да ви съветват без да сте ги питали или молили. Пътуване, което сте планирали е успешно, но и напрегнато. Преди да се заемете с новите си служебни задачи завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на вашите началници. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Търговците ще постигнат успех, ако не предприемат рисковани стъпки и не се опитват да печелят с измама. Имате възможност да разширите или обновите дейността си. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Напрегнати сте и се ядосвате на всички, които си позволяват да ви засичат по пътя. Не си струва да стигате до солени глоби и физическа саморазправа. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове. 

СКОРПИОН

Не е във ваша полза да проявявате безпричинна щедрост и добронамереност към вашите колеги, които ви засипваха с подигравки сутринта, но нямат притеснение да ви искат пари след като сте получили заплатата си, а и те своите заплати. Преди време сте проявили небрежност и сега плащате висока цена. Не съжалявайте за изгубеното време, коригирайте пропуска и приключете с проблема. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте днес да се договаряте за финансиране от банка, без значение дали е за вас или участие в съдружие, ако не сте уверени, че ще инвестирате в нови проекти. Кредита ще  връщате само вие. Не харчете напразно парите, спечелени в този ден. Забравете спомените за ваши минали успехи и градете новото си, смислено и по-добро бъдеще сега, с придобитите нови знания и скритите ви неизявени качества. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Солидни приходи сутринта в този ден са стимулът ви за активна работа. След като приключите със служебните си задачи обмислете възможността за творчески изяви, които са ви предложили днес.  Часовете въпреки заетостта ви текат за вас бавно и отчайващо досадно, а вие сте и раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

ВОДОЛЕЙ

Изцяло подвластни сте на желанието си да общувате. Прекалено емоционални сте и блокирате възможността да жънете успехи на работното си място. Не проявявайте агресия, ако сутринта възникнат професионални проблеми, с които ще се справите с повече усилия, но сами и без да създавате ненужно напрежение. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Внимавайте когато подготвяте документи свързани с предстоящи финансови преводи. Избягвайте ненужните разходи. Вървете към своята цел упорито, без да се съобразявате с препятствията. Не се притеснявайте, ако колегите ви несъзнателно извършат пропуск и ви създадат неочаквани трудности на работното място. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: