Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия мечтае днес, но успехът не идва даром
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 20.12.2021Коментари (0)1651
©
Дневен хороскоп за 20.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Сутринта сте нетипично  агресивни с близките си. И вие не знаете защо сте ядосани още със ставането си, може да е заради лоши сънища, но вашата самоувереност дразни вашите колеги, ако сте на работното място. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Не се изкушавайте да рискувате. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните си отношения и сексуалния си живот. 

ТЕЛЕЦ

Проявата на щедрост в този ден е във ваша вреда не само защото няма да ви върнат парите, а и защото ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали, а вие ги давате едва ли не от джоба си. Следобед бъдете организирани и отговорни към работата си, въпреки че никак не ви се работи. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е простила и забравете за сексуалните си фантазии. 

БЛИЗНАЦИ

Дали сте обещание да се справите с професионалните си задължения. Събитията през деня може да променят плановете ви. Необходима е предпазливост. Ако сте изнервени и избухливи на работното място, ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за края на седмицата. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимите ви хора. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

РАК

Приемете трудностите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се налага да работите активно, сторете го до обед. Не се опитвайте да доказвате професионализма си, като се заемете със задачи, които не са ви по силите и възможностите. Дайте си задължителна почивка вечерта. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

ЛЪВ

Начинанията няма да бъдат успешни, ако допускате едни и същи грешки и съзнателно отказвате да ги поправите, защото така са ви подали информацията и не искате да я проверите. Подхождайте разумно към проблемите си, без значение от какво естество са. Не се преуморявате с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта. Неприятности в семейството, свързани с роднини, възобновили без право имуществени претенции към ваша собственост ще ви развалят вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачната си половинка. 

ДЕВА

Заемете се с професионалните си задължения. Не давайте заеми, защото рискувате да загубите парите си, въпреки че хората, които ви искат услугата са сериозни според вас.  Хубавото настроение и очакваните промени ще ви помогнат да разрешите семейните си проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите с половинката си. Несемейните може там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ВЕЗНИ

Обзели са ви нереални мечти за материално благополучие, но няма как да се случат ако чакате нещо като дар от Вселената и не работите. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат неуспешни, защото сте разсеяни. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството. Избягвайте критиката. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимната половинка и не се лишавайте от сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи в начинанията, не само ако са ваше хрумване, а и ако ги предлагат вашите колеги. На работното място може да блеснете със знания и възможности, ако не се разсейвате. Очаквайте приходи. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от задълженията си у дома. Не сте в състояние да простите на близките си, че са ви предали пред техни роднини. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да нормализирате отношенията си и да постигнете сексуална хармония. 

СТРЕЛЕЦ

Ако ви предложат да се заемете временно с отговорна задача, приемете, защото дори  ако е натоварваща ще я приключите бързо.  Не е добре да обмисляте и обсъждате точно днес смяна на професията си или работното си място, защото ви липсва професионална квалификация. Вечерта се отдайте на заслужена почивка и на развлечения. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. 

КОЗИРОГ

Отново сте на висота в отношенията и общувате с лекота с вашите колеги, дори и с тези хора от обкръжението си, които често ви се противопоставят. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешки.  Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Избегнете напрежението в този ден, ако причината са околните и семейството ви и ограничете срещите си до минимум. Избягвайте случайните запознанства, които ще ви натоварят ненужно с техни страхове и проблеми. Отхвърлете задачите си в ранния следобед. От умерената ви активност на работното място днес зависи успешното приключване на този месец. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимната ви половинка. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

РИБИ

Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи в края на месеца. Във ваша полза е да работите без мърморене. Всички, които не са убедени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още днес с тази задача, за да избегнат проблемите. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: