Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия предизвиква кулинарните си умения днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:48 / 23.12.2021Коментари (0)1563
©
Дневен хороскоп за 23.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


 

На работното място бъдете упорити, за да не пропуснете възможността за финансови успехи, които не са пренебрегване. Не пилейте енергията си напразно в занимания с проблемите на ваши роднини, които се чудят как да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте щедрост, която не е заслужена. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Ваша е задачата да приготвите ястията. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка. 

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да обсъдите идеите си с вашите колеги, но с разум, спокойствие и без агресия. Ако не допускате грешки успехът е с вас дори и ако сте все още неопитни в частния бизнес, защото бързо се учите от хората с опит. Проведете внимателно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши успешни бъдещи делови партньори. Пътуване с близките ви са начин да се освободите от напрежението, но е по-добре да си останете у дома. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Впечатляващо е поведението ви, защото се справяте блестящо със задълженията си на работното място. Ваши колеги правят опити да ви поканят на обед, за да не успеете да завършите в срок задачите си. Бъдете последователни в действията си и не давайте повод да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения, особено ако ви досаждат непоканени. 

РАК

Проблемите на работното ви място са незначителни, не се вживявайте, за да не се окаже, че сте загубили времето си напразно. Отстранете ги и се отдайте на активна работа, за да не пропилеете възможността за успех и приходи. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сами с осъществяване на плановете си за деня. Те не са нереални фантазии, както си мислят вашите колеги. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели, но у дома на Бъдни вечер е най-добре. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

ЛЪВ

Не се доверявайте на информацията, който ви поднасят наготово вашите колеги, защото е подвеждаща с цел да ви навредят, а вие не винаги проверявате дали е достоверна. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни колеги. С начинанията в този ден ще спечелите добри пари, ако не се колебаете и рискувате с умерени инвестиции. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома, особено свързана с вечерята. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Начинанията ви носят успех, само ако сте получили нужната ви подкрепа, защото сами трудно ще се справите. Ако сте решили да създадете свой бизнес преценете дали сте достатъчно стабилни финансово. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете делово пътуване. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. След това подгответе ястията и трапезата и се отдайте на приятни емоции.

ВЕЗНИ

Срещите свързани с професионалните ви задължения, не бива да отлагате, защото ще са успешни точно в днешния ден. Не се надявайте на помощта на вашите колеги. Разчитайте на себе си и успехът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със задачите си на работното място. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Запознанствата в този ден са от една страна разочароващи, а от друга не са подходящи за вас, особено деловите. Ако ги избегнете ще си спестите бъдещи усложнения на работното място. Не се съгласявайте да работите с тези непознати. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си задължения. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. 

СТРЕЛЕЦ

Имате впечатляващи идеи, които може да поднесете на обяд с вашите колеги. За да не пропилеете успешния ден не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които дори не са запознати с вашите идеи и знания. Пътуването, което планирате, е успешно, ако е обвързано с деловата ви дейност. Очаквайте финансови постъпления, които е добре да инвестирате още днес. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това.  Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Пътуванията ви носят успех, ако сте в добра форма и не сте разколебани в исканията си. Със служебните си задължения ще се справите въпреки трудностите. Възможни са сблъсъци с ваши колеги, ако сте засегнали техните интереси. Изяснете се и не се отказвайте от целите си. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Активността на работното ви място ядосва вашите колеги, но вие имате вашите задължения и няма как да не сте дейни. Обяснете им, че не ги задължавате да ви помагат, осолено ако имат да приключват техни закъснели проекти. Откажете се от начинанията и ако се налага да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора в следващите два дни. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

РИБИ

Денят е с особено звучене. Работите много, до изнемога, но всичко, което отхвърляте ви носи мечтания успех, само ако се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние. Планирайте времето си на работното място така, че да отхвърлите набелязаните служебни задачи. Деловите срещи са успешни. Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: