Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия се чувства прекрасно, но това ще се промени скоро
Автор: Екип Burgas24.bg 09:04 / 13.08.2021Коментари (0)2038
©
Дневен хороскоп за 13.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Прибързаността ви ще доведе до неуспехи в разговорите, свързани с пари. Не стройте фантастични кули от мечти и илюзорни картини и не градете нереални планове, които са неизпълними, губещи времето ви и без финансово покритие. Слезте на земята. Оценката ви трябва да е реална и да не скрива проблемите и грешките. Бъдете внимателни. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие в този ден. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. 

ТЕЛЕЦ

Проведете планираните делови разговори, дори и ако времето ви е по-малко от предвиденото. Бъдете толерантни към чуждото мнение и изслушвайте събеседника си. Ако се налага да обсъждате документи свързани с финанси или покупка на имоти, направете го в присъствието на адвокат и нотариус. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще съжалите.

БЛИЗНАЦИ

До обед се чувствате прекрасно и сте активни. Отхвърляте задачите си с лекота. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, които ще развалят настроението ви, докато поправите грешките, допуснати от наши подчинени. Пригответе се за проблеми свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен. Отдалечили сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете и тръгнете в нова посока. 

РАК

Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете конфликтите. Отложете    разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и изясняването на отношения. Не са изключени неочаквани  разходи и финансови загуби. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

ЛЪВ

Заемете се с рутинните си задължения. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не позволява инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна и се налага да взимате кредит. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си.

ДЕВА

Радвате се на спокойствие на работното си място. Ще ви се отдаде възможност да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето образование. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото в професионален план и да доведе до загуби, ако действате инатливо-импулсивно. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си.

ВЕЗНИ

Очакват ви неприятни новини, които ще развалят доброто ви настроение и ще занижат самочувствието ви, но временно.  Анализирайте действията си и преценявайте думите си. Деловите разговори са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства - делови и лични. Интимните ви партньори се чувстват силно привлечени от вас и искат по-сериозни отношения. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания. 

СКОРПИОН

Денят е добър за равносметка на постигнатото и ще ви помогне да обмислите и планирате задачите си до края на месеца. Трудностите ще преодолявате с лекота. От значение за успеха ви е да анализирате събитията и да сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас. Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си днес. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си.

СТРЕЛЕЦ

До обед сте активни до досада. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За съжаление следобед ви очакват разочарования заради нечия некоректност, които ще провалят и намерението ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и грешки, заради липсата на правилна оценка на хората, с които общувате. Жените    родени в знака изживяват романтична любов. Сексуалните ви отношения са хармонични, чувствате се щастливи. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората. 

КОЗИРОГ

Денят ви дарява спокойствие и засилва вашата увереност в знанията и уменията ви. Зареждате се с нови сили и активност на работното място. Изчаквайте търпеливо преди да вземете важни решения. Очаквайте развитие в материалните ви планове. От вас зависи дали ще изживеете положителни или отрицателни промени. Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

Блестите в най-хубавата си светлина, ако не проявявате наивност и не позволявате да ви използват. Денят е идеален за обсъждане на възможността да започнете частен бизнес и за преглед на финансови документи, които предстои да подавате. Днес ви предстоят срещи с хора, които ще ви зарадват с комплименти, но с цел да извлекат някаква полза. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, по-добре отложете. Днес не ви е ден и рискувате да задълбочите проблемите. 

РИБИ

От сутринта сте заредени с оптимизъм. Усещането за сигурност се засилва и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на колегите си. Новите запознанства са успешни. Всички делови партньори ви възприемат в благоприятна светлина. В материално отношение също се радвате на успехи. Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, клюки и интриги, стигнали до вас, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: