Експерт: Луната е място, на което е възможно да има следи от извънземен живот

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:35 / 28.09.2019
1619
Хората трябва да проучат много добре лунната повърхност, за да разберем веднъж завинаги истината за съществуването на извънземни. Това смята харвардският астрофизик Ейбрахам Льоб.

Експертът отбелязва, че има голяма вероятност на естествения спътник на Земята да има следи от пребиваването на извънземни. На Луната трябва да бъде построена изследователска база, на която редовно да бъдат изпращани мисии.

Учените ще има реален шанс да открият следи от извънземен живот. Този въпрос се разглежда и от колегата му Манасви Лингам. Липсата на атмосфера гарантира, че всички предмети на извънземните, достигнали до лунната повърхност цели, не са изгорели. Заради ниската геологическа активност всички следи са останали на повърхността. Спътникът ни е уникално място, което може да съхранява данни за извънземна цивилизация, смятат експертите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).