Емили Ратайковски се оплака, че я виждат като "парче месо" 

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:49 / 10.04.2023
616
Емили Ратайковски е един от най-известните модели в света, но тази слава си има цена. Тя разказва за опита си в развлекателната индустрия в статия за "Лос Анджелис таймс“, в която подробно описва причините да изостави актьорския свят. Всички - от подражателите на Харви Уайнстийн до собствените ѝ агенти - доведоха Ратайковски до един извод: "Холивуд е прецакан", съобщи “Giant freakin robot".

Всичко започва с музикален клип. Моделът изгря в светлината на прожекторите в противоречивия музикален клип на Робин Тик към песента "Blurred Lines". Оттогава тя се превърна в модна икона, кралица на Instagram и главна филмова актриса.

Първата ѝ роля е заедно с Бен Афлек и Розамунд Пайк във филма "Изчезнало момиче" от 2014 г.

Актьорската ѝ кариера я отвежда до проекти на високо ниво. Участва заедно с Ейми Шумър във филма "Чувствам се красива" и със Зак Ефрон в "Светът е наш". "Но не се чувствах така: "О, аз съм артист, който изпълнява и това е моят отдушник", казва Емили Ратайковски.

"Чувствах се като парче месо, което хората оценяват и казват: "Има ли тя нещо друго освен гърдите си?".

Ратайковски си спомни за едно парти, на което е присъствала с вече бившия си съпруг, продуцента Себастиан Беър-Маклард. По време на събитието агентът на съпруга ѝ се приближил до нея пиян, за да каже, че славата ѝ я прави "като Памела Андерсън преди хепатит С".

Емили Ратайковски стоеше в тълпата, задушена от гняв и отвращение. "Мислех си за начина, по който [Беър-Маклард] се плъзгаше през залата - стая, пълна с мъже, които само две години преди това бяха целували пръстена на Харви Уайнстийн и насърчаваха младите си клиентки да се срещат с него в хотелски стаи", пише Ратайковски. "Мразех, че съпругът ми изобщо е бил свързан с тези мъже."

Моделът се развежда през 2022 г. Подозренията, че Беър-Маклард е изневерявал на Ратайковски, наскоро отново се разпалиха, когато срещу продуцента бяха повдигнати обвинения в сексуално насилие, някои от които се твърди, че са се случили, докато е бил женен за нея, пише БГНЕС.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...
Къде отслабваме най-бързо, когато сме да диета?
Катето Евро: Ще вдигна паметник на този, който ми помогне да отка...
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас, говори и за вой...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).