Еротична звезда конкуренция на Емили с тротинетката

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:38 / 25.11.2022
839
Емили с тротинетката вече има истинска конкуренция. Бившето момче Теодор от Търговище е новата еротик звезда на популярен пловдивски клуб, пише "България Днес“.

Под официалното име Симона Галинова, което е вписано в новата му лична карта на човек от женски пол, транссъзданието кръжи в умопомрачителни за публиката шпагати и пируети. Независимо, че вече се води мома, младежът е запазил от мъжката сила и ловкост, а  изпълненията му на сцената в локала спират дъха на всички мачовци без изключения. Наскоро Теодор-Симона призна, че и има мъж до себе си и се носи на крилете на любовта. Преди време медиите го набедиха за любовница на известен спортен съдия.

"Когато съм влюбена, правя баница. Много добра домакиня съм, просто идеалната съпруга", твърди еротичната танцьорка.

Навръх участието си в конкурса Мис Плеймейт преди две години  Галинова отново рекламира готварската си дарба. Тогава обаче обяви, че прави супер мусака. Тогава нямаше постоянно гадже и според запознати не е била легнала под скалпела, за да се раздели с мъжкото си достойнство.

"Участвам в конкурса, за да покажа на хората, че трансексуалните изглеждат доста по-добре от много жени", сподели в студиото на Николаос Цитиридис Симона.

"От малък искам да съм жена. На 10 години се обличах като момиче. В един момент започнах да пия женски хормони, които много променят. Кожата става нежна, нямаш окосмяване по лицето“ добавя бившият младеж. По препоръка на своя позната той направил операциите за смяна на пола в Бразилия, разказват близки до Галинова.

Другото най-популярното у нас момче-момиче Емили, коментира, че  изобщо не изпитва завист  към успеха на своята колежка по съдба. "Аз тичам в друг коридор и нямам равна“, категорична е любимата на бившия културист Тихомир Рангелов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).