Есил Дюран попиля колежките си в бранша

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:08 / 16.03.2023
584
Есил Дюран се затруднява в различаването на колежките си. Причината е, че повечето прибягват до модерните в последно време естетични промени чрез хирургически интервенции. В резултат повечето певици вече доста си приличали визуално. Не стига това, но и звучали еднакво.

"Колко ми се иска да кажа, че всички се отличават с нещо характерно, но като се замисля не е така. Дори самата аз, която имам интерес да ги запомня, защото това са хора, които работят в нашия бранш, ние трябва да знаем какво се случва, на мен ми е трудно да ги различа. Най-страшното е, че и естетичните намеси допринасят за това и голяма част от моето поколение да се унифицират и да влязат в "униформата". Това не е хубаво! Защото да си оставиш нещо свое е най-сладкото. Хората да те запомнят. Като кажат Есил Дюран, няма да те сбъркат със сто други", откровена бе Есил в скорошно свое интервю.

Самата тя също се е възползвала от достиженията на естетична хирургия. В бранша с говори, че с цел разкрасяване, Есил е оперирала носа си, както и, че се е подлагала на обичайната в бранша операция за уголемяване на бюста.

Въпреки това, певицата споделя, че за нея е по-интересно, когато младите певци останат естествени, както във външния си вид, така и в пеенето.

Преди попфолкът бил мелодичен. Правели се кавъри и покрай тях постепенно изпълнителите от бранша започнали да творят собствена музика, която се базирала на мелодиката на сръбската, гръцката и турската песен. Младите, в опита си да покажат новото, малко забравяли какво е мелодията на песента. Така че вече не било песен, а просто някакъв звук.

"Разбира се и ние от моето поколение певци започнахме да се увличаме по това, което обаче беше грешка. Аз също съм го правила. Случвало ми се е да започне песента и да не знам коя е. Всяка песен трябва да има мелодия и да се отличава. Сега ако ми пуснат няколко нови песни една след друга, ще си помисля, че една певица ги пее", сподели Есил, цитирана от hotnews.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).