Ето го, той отново е на сцената и пее!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:44 / 15.10.2022
1026
Коцето отново хвана микрофона и запя! Фолкаджията се завърна на чалга сцената в сряда, след като заради лекарска забрана временно беше сложил пауза на кариерата си.

"Моят професор ми каза, че ако продължа да пея, крещя и викам по кръчмите, ще трябва да легна трети път за операция. Затова в момента спазвам хигиена на гласа, правя ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред", обяви в началото на месеца Константин, припомня "България днес".

Въздържанието му не продължи дълго и певецът се появи в чалготека в Студентски град в столицата. На сцената Коцето се държи сякаш нищо не се е случвало - извива глас, дере се към феновете си и показва, че не си е научил урока за здравословните проблеми. Константин се появи и на концерта на колежката си и близка приятелка Софи Маринова миналата седмица.

"Лекарят ми сигурно ще ми се кара", споделя през усмивка изпълнителят, който вече преживя две операции на гласните струни и състоянието му никак не е шега.

На участието си Константин е във вихъра си - играе с танцьорки, гушка фенки, но прави впечатление, че не пие. Традиционно чалга идолът излиза на сцената с водна чаша, пълна с уиски, но този път ръцете му са празни и алкохол не се лее.

Вероятно по лекарско предписание Коцето временно е ограничил и пороците. Категоричен е и че в продължение на дни не е говорил с никого, за да съхрани гласните си струни, а в бъдеще се надява да намали участията из страната. Желаем му да се оправи напълно и пак да весели многобройните си почитатели!

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).