Ето как ще отпразнуват Гергьовден наши известни особи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:54 / 04.05.2019
2895
Много от родните звезди празнуват своя имен ден на Гергьовден. Поп изпълнителят Георги Христов, който е кръстена на своя чичо, споделя, че не спазва определена традиция на този ден. "За мен всеки ден е празник. Нямам строго изградена традиция за празнуване на Гергьовден и всичко решавам в последния момент“, заяви пред "Телеграф звездата.

Глория сподели, че празнува имен ден три пъти в годината – на Св. Галина, на Цветница и Гергьовден. "Много обичам този празник и винаги се събирам с приятели, със семейството си и го отбелязваме както си му е редът – с агне“, казва певицата. Тази година тя ще празнува с феновете си на участие.  

Годжи също ще посрещне празника на работа. Бас китаристът на "Ку-Ку Бенд“ има участие на фестивала "Банкя мези“. "През деня обаче ще почерпя екипа. Това ми е традиция от много години. Взимам агне, готвим го и го нося да се почерпим с колегите“, споделя Георги Милчев.

Барбито на фолка Гергана ще празнува имения си ден в манастира "Св. Георги“ в родното си село Говедарци. По традиция на този ден тя събира цялата си фамилия, в която има още двама именици – баща й, както и съпругът на сестра й. Празничният обяд е на поляната до манастирския комплекс.

Имен ден празнува и големият син на Кали – Георги. Тя разкрива, че месецът ще е изпълнен с редица положителни емоции за семейството, защото ги очакват два рождени дни и бал. "В последно време именникът предпочита да се събере с приятелите си и да отбележи празника без агнешко на масата“, разказва  изпълнителката.

Синоптичката Гергана Малкоданска посреща именния си ден в Кан. На 6 май е роден и мъжът до красавицата – Александър. "С годините свикнах на първо място да празнуваме неговия рожден ден. Съдба и празник за нашето семейство“, споделя Гери.

Джино Бианкалана, чието истинско име е Георги Ташев, ще посрещне празника в България. "Тук съм си. Скоро ще отварям ресторант. Именно там ще събера приятели за празника. Да видят и да си кажат мнението, преди официалното откриване“, сподели Джино.

Писателката, радиоводеща и певица Гери Турийска споделя, че празнува Гергьоден с приятели. "Следват танци, хапване и пийване до зори. Тази година съм решила да отбележа празника по-различно. Ще го прекарам със семейството си в Гърция“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5):
06.05.2019 Гергьовден е!
04.05.2019 Рязка промяна: Сняг дори под 900 м, градушки и мощни дъждове
03.05.2019 Военноморските сили с празнични мероприятия в Бургас за 6 май
03.05.2019 Много сериозно захлаждане и сняг за Гергьовден!
01.05.2019 Такова време ни предвидиха до Гергьовден
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).