Ето какво се случва с момичетата от "Ергенът"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:00 / 15.12.2022
939
Помните ли още шоуто "Ергенът", което тази пролет провокира остри дебати в нета? Вероятно сте забравили вече за риалити шоуто, което гръмна и в социалните мрежи. Предаването роди няколко нови риалити звезди, след които Виктор Стоянов, Виктория Капитонова, Александра Гърдева, но и други.

Славата им се разнесе за една нощ, както едно време Гергана изгря на поп-фолк сцената. Подобно на певицата, така и новите риалити звезди потънаха бързо. Е, те по-бързо от певицата, която се скри постепенно, пише Vbox. Ето обаче какво се случва с едни от най-известните момичета от "Ергенът".

6 Зори Джи

Зори е нашата любима риалити звезда тази година. Тя не спечели Виктор, страда малко, но след това бързо го преодоля. Зори е все така работлива, всезнаеща и всемогъща на различни фронтове. В Instagram развява цветните си рокли, а дали е открила своя звезден принц... това остава загадка.

5 Людмила

Люси определено не беше любимката на хората. Не беше и на Виктор, но някак стигна почти до финала. Е, ние знаем как се случва това, но няма сега да издаваме тайните. Не това е важното, а какво се случва с нея днес. Ами... не много. Люси си работи по бранда с дрехи, не е ясно има ли си гадже, но пък излиза доста с приятелки. Видно е, че е на коледна вълна, ако съдим от последното ѝ фото.

4 Благовеста Бонбонова

Кой не помни Блажка, кой не е чувал за ходещия секс? Блага сама се нарече така, а кои сме ние да я опровергаваме!? Важното е, че Блага се опитва да бъде инфлуенсърка, но без особен успех. Знаем, че си има гадже, спокойна е в любовта. Работи ли обаче Блага? Това е мистерия, подобно на истинските години на Лили Иванова.

3 Гери Стаменова

Гери страстно желаеше Виктор, но той нея - не. Мацката продължава да е певица, но в момента е в творчески и креативен застой. Последно постна доста криндж видео, в което пее песента "Santa baby", а вокалните умения са под въпрос. Е, Гери само се забавлява във видеото, но ние я съветваме да не прави така. 

2 Александра Гърдева

Красивата психоложка, която всички съжаляваха. Алекс днес е забравила за Виктор и любовта им. Тя заряза демонстративно Стоянов, но това е вече в миналото. Днес Алекс продължава кариерата си на психолог, но паралелно е инфлуенсърка и изглежда, че нещата ѝ се получават.

1 Виктория Капитонова

Инфлуенсърката, която фиктивно спечели шоуто, защото Алекс пожела да си тръгне. Рускинята Капитонова се прояви като меркантилна и жадна само за скъпи придобивки. Е, тя не крие, че обожава всичко това, но още не може да се съвземе от образа, който си изгради. Днес Капитонова не е сред топ влогърките, но и определено не е "полезен блогър", за какъвто сама се беше повъзгласила. Все пак тя продължава да рекламира всемъзвожни продукти и дрехи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).